Cum sa alegi casca de box ideala Knockout

BUCURESTI - 13 martie 2020

Comunicat tip General in Sport

Cand vrei sa te antrenezi mai bine trebuie sa ai la indemana ta o casca de box de calitate. De aceea pe site-ul Knockout o sa gasesti o gama variata de casti de box de la producatori de top.

casca de box Knockout Store

casca de box Knockout Store

Daca vrei sa te antrenezi in conditii de top si sa iti depasesti conditia fizica mai bine, ai nevoie de o casca de box de la Knockout care sa te ajute sa te protejezi mai bine fata de accidentari si de loviturile adversarilor din ring.

Echipa Knockout iti vine acum in ajutorul tau cu gama de casti de box de calitate ridicata penrtu ca tu sa te protejezi la maxim de accidentari si sa poti sa absorbi cat mai bine socul impactului care este provocat de catre loviturile de pumn si picior ale adversarilor.

In Romania sunt mai multe modele de casti de box din care sa poti alege cu incredere - aici depinde de tipul de casca si de antrenament pe care il faci. Castile open face sunt pentru cei mai avansati care stiu sa se apere, dar si care ofera o vizibilitate ridicata.

Casca de tip face-saver este foarte buna cand vrei sa ai un nivel ridicat de protectie si care te asigura de evitarea accidentarilor urate.

Mai gasesti si casti de Kempo pe site-ul Knockout care sunt aprobate de catre federatia de Kempo.

Castile de lupta cu protectie pentru pometi sunt alte modele de casti. Acum probabil ca ai vazut in sala de lupte aceste modele de casti de box – ele sunt ideale petnru ca iti protejeaza pometii/obrajii si barbia. Ele au de obicei gel la pometi pentru a reduce socul simtit de lovituri.

În timp ce MMA, Kickboxing și Muay Thai implică lovirea întregului corp, Boxerii își limitează loviturile la corpul sau capul adversarului. Acest lucru înseamnă că suferiți în mod constant de daune ale capului atunci când vă antrenați și suferiți și mai multe daune la cap dacă concurați.

Recomandam sa vedeti si gama de saci de box profesionali de la Knockout care sa va ajute sa va echipati cat mai bine sala de lupte. Acestia sunt realizati din materiale de calitate ridicata si sunt foarte rezistenti.

Despre Knockout Store Romania

Magazin online de echipamente pentru sporturile de contact din Romania precum box, kickbox, mma.