Cum sa alegi manusile de box Knockout

Timisoara - 6 august 2019

Comunicat tip General in Sport

Afla in acest articol cum sa alegi corect manusile de box potrivite pentru tine si cum te poti antrenezi corect si ca un spartan.

Manusi de box Knockout

Manusi de box Knockout

Indiferent ca esti luptator amator sau profesionist, ai nevoie in geanta ta de antrenament cele mai bune manusi de box care sa iti dea sansa sa te antrenezi la standarde inalte si sa devi mai bun. Alegerea manusilor de box este un proces in care ai nevoie sa stii care sunt criteriile de alegere si cum sa pui mana pe perechea potrivita.

In acest articol tu vei afla cum sa alegi corect manusile de box Knockout Store pentru ca tu sa te antrenezi la standarde inalte.

Alegerea manusilor depinde de greutatea si inaltimea ta si de circumferinta pumnului. Pentru persoanele mai mici alege manusile de box care au dimensiuni mai mici de maxim 12 oz. Este important ca tu sa simti confort maxim cand pui manusile pe mana.

Sunt mai multe tipuri de manusi de box care au un scop diferit fiecare dintre ele. Hai sa vedem care sunt tipurile de manusi de box pe care le poti avea.

Manusile de sac Knockout - ele sunt utilizate in mare parte pentru lupta la sac si antrenarea tehnicii. Ele se muleaza bine pe oasele degetelor si pe pumn pentru ca tu sa simti corect loviturile pe care le dai. Ele au mai putina spuma tocmai din acest sens.

Manusile de sparring in schimb sunt utilizate in mare parte pentru sesiuni de sparring in care si tu si partenerul de antrenement aveti nevoie de protectie maxima. Ele sunt realizate cu multa spuma si inchidere ermetica la incheieturi.

Ele au marimea intre 12-16oz in functie de corpul tau.

Vezi in primul rand marimea manusilor de box - ea afecteaza direct modul in care te vei antrena si protectia oferita. Manusile mai usoare au mai putin spatiu intre spuma si pumn. Cu cat mai mare este marimea in uncii cu atat mai multa spuma va avea manusa iar in final tu te vei bucura de protectie si confort maxim.

Iata in mare un grafic care arata cand sa folosesti manusile de box in functie de obiectiv si activitate:

8-10oz - pentru lupte in ring -meciuri
12oz - pentru antrenamente generale
14oz - pentru sparring

Materialul conteaza foarte mult pentru ca el determina calitatea manusilor si protectia oferita.

Vinyl-ul este cel mai ieftin material si este ideal pentru incepatori si copii care fac primii pasi in lumea artelor martiale.

Ele nu rezista mult in timp iar cu cat sunt utilizate mai des cu atat mai rapid se vor uza.

Polyuretan - este o alternativa artificala a pielii naturale care are beneficii precum pielea 100%. Are o durabilitate aproape la fel de mare ca si pielea de vaca.

Pielea 100% din vaca este un material din care sunt realizate manusile profesionale. Acest model de material este unul care are durata de viata lunga.

Vezi pe site-ul Knockout manusile de MMA profesionale care sa te ajute sa devi un sportiv de top.

Despre Knockout Store Romania

Magazin online de echipamente pentru sporturile de contact din Romania precum box, kickbox, mma.

Taguri: manusiknockoutstore