Infiintari firme noi fara taxe ascunse

BUCURESTI - 29 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Kolcze, Iliuta & Asociatii lanseaza serviciul de infiintare si modificare societati comerciale conform noilor reglementari CAEN pentru un start de succes in afaceri.

Infiintari firme noi fara taxe ascunse

Kolcze, Iliuta & Asociatii, agentie cu sediul in Bucuresti specializata in recuperarea creantelor comerciale si civile de la rau-platnici pe plan national isi extinde domeniul de activitate prin oferirea serviciului de infiintari firme/PFA si modificari societati comerciale, potrivit cerintelor permanente de pe piata business.
De la alegerea denumirii, emblemei societatii, formei juridice, stablirirea sediului societatii pana la intocmirea actelor necesare si a formalitatilor de inmatriculare la Registrul Comertului, compania Kolcze, Iliuta & Asociatii asigura pe perioada etapelor infiintarii, intreaga consultanta juridica de care are nevoie o persoana la inceputul unei cariere in afaceri. Timpul total de indeplinire a etapelor si formalitatilor in vederea infiintarii unei societati comerciale este de 5 zile lucratoare.
Pentru mentinerea relatiei companie-client, Kolcze, Iliuta & Asociatii asigura si o serie de servicii utile post-infiintarii precum, recuperari creante/debite datorii, recodificare si preschimbare certificat de inmatriculare, obtinere certificate constatator in 24 de ore, mentiuni simple, servicii desfasurate la registrul comertului etc.

Serviciul de infiintare si modificare societati comerciale poate fi accesat pe adresa web www.firmenoi.ro, unde doritorii pot afla informatii suplimentare despre pachetul complet de servicii Kolcze, Iliuta & Asociatii.


Despre Kolcze Iliuta si Asociatii


Kolcze Iliuta & Asociatii
Calea 13 Septembrie nr.133, bl. T2B,
ap.59, sector 5, Bucuresti
tel: 021.410.77.10;021.410.7717;
fax: 031.81.63.068
www.firmenoi.ro
www.kia-juridic.ro

marketing@kia-juridic.ro