KOMODER

KOMODER KOMODER

Galerie foto KOMODER

Galerie video KOMODER

 • Fotoliu de masaj Humantouch Acutouch 6.0 - KOMODER

  Proiectat astfel încât să vă ofere confort extrem, fotoliul cu masaj Humantouch AcuTouch 6.0 se va potrivi în orice decor, având o formă simplă, dar elegantă, tapiţerie din piele şi se găseşte pe negru, culoarea untului sau cafeniu, astfel încât să se asorteze cu orice tip de mobilier.

  Incarcat de KOMODER, la 04.03.2014

 • Fotoliu de masaj Panasonic EP MA70 - KOMODER

  Dacă de performanţele uimitoare ale fotoliului vă veţi convinge mai mult după primele utilizări, design-ul său elegant vă va convinge la prima vedere. Vă veţi convinge că fotoliul cu masaj Panasonic EP-MA70 va fi o investiţie eficientă şi benefică pentru sănătatea dvs.

  Incarcat de KOMODER, la 04.03.2014

 • Fotoliu de masaj Sanyo HEC DR7700K - KOMODER

  Sanyo 7700 reprezinta masajul complet pentru spate, bazin, omoplaţi şi picioare. Fotoliul de masaj Sanyo 7700 este recunoscut datorită unei caracteristici inovatoare şi anume sistemul anti-gravitaţie. Modelul Sanyo HEC DR 7700K are o formă specială şi dispune de o foarte puternică înclinare înapoi, astfel încât genunchii utilizatorului ajung să fie mai sus decât inima.

  Incarcat de KOMODER, la 04.03.2014

 • Fotoliu de masaj Panasonic EP MA53 - KOMODER

  Fotoliul cu masaj Panasonic EP MA 53 deţine 9 moduri manuale, astfel încât nicio parte a corpului dumneavoastră nu va fi privată de un masaj eficient, care să vă îmbunătăţească dispoziţia şi starea generală de sănătate.

  Incarcat de KOMODER, la 04.03.2014

 • Fotolii de masaj Inada HCP D6 Robostic - KOMODER

  Fotolii de masaj performante precum fotoliul INADA HCP-D6 ROBOSTIC, oferă utilizatorului toate beneficiile unui masaj realizat de către un terapeut profesionist. Acest fotoliu cu masaj este printre cele mai performante fotolii de masaj la ora actuală din lume. Prin intermediul a 10 programe predefinite sau cu ajutorul modului manual, acest fotoliu de masaj va ofera relaxarea de care aveti nevoie.

  Incarcat de KOMODER, la 04.03.2014