Fotoliul de masaj INADA S3 - cea mai recentă tehnologie. Acum în România prin Komoder

Cluj - Napoca - 17 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, IT&C, Monden / Lifestyle, Sanatate, Tehnologie

Live site

Komoder anunță lansarea pe piaţa din România a celui mai nou model de fotoliu de masaj din gama INADA, fotoliul medical 3S, disponibil în showroom-ul din Cluj-Napoca din data de 17 februarie 2014. Puteți programa o vizită în showroom sau puteți obține mai multe informații cu privire la noul model accesând site-ul www.komoder.ro sau la numărul de telefon 0364.100.160.

Fotoliul de masaj INADA S3 - cea mai recentă tehnologie. Acum în România prin Komoder
 Noul S3 este un fotoliu de masaj concurent cu Sogno dar într-un buget mai accesibil pentru piaţa din România. Este evident că INADA s-a remarcat din nou, iar Komoder ca unic importator se mândreşte acum cu cel mai nou şi performant fotoliu de masaj din lume în portofoliu. 

Horia Pascu - director de vânzări

Fotoliu de masaj INADA S3 este vârful de gamă în segmentul medical și vine cu un design elegant și modern potrivit oricărui decor interior. Spre deosebire de alte produse similare, acest model de top a primit un număr de certificare medicală iar programele de care dispune sunt uimitoare din punct de vedere al performanței.

INADA 3S este cu precădere un fotoliu de masaj medical.
Proiectat și construit sub consilierea renumitului instructor sportiv de stretching, Tadashi Kaneko, fotoliul medical INADA 3S are menirea de a ajuta la îmbunătățirea mișcărilor funcționale zilnice, a perfomanței fizice, a tehnicilor de respirație eficientă și de a ameliora durerile de spate și rigiditatea umerilor.

Printre cele mai importante funcții ale fotoliului se numără:
- Masajul Kenbiki - pentru umeri;
- Masajul pentru ceafă şi cervical - pentru mușchii de la baza gâtului;
- Masajul Kensei - masajul punctelor tensionate dintre ceafă și umeri;
- Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui; 
- Masajul pentru picioare - îmbunătățește circulația;
- Masajul cu încălzire pentru brațe ;
- Programul de stretching pentru întregul corp;
- Masaj 3D - permite reglarea intensității mecanismului (profunzimea la care se face masajul).

O reușită și în materie de design.

Pe lângă funcțiile medicale și un software performant care permite, printre altele, scanarea utilizatorului pentru a adapta masajul în funcție de parametrii înregistrați, creatorii fotoliului medical INADA 3S nu au scăpat din ochi nici prezentarea, foarte importantă pentru clienții fideli ai mărcii. Nici acum producătorul nu a dezamăgit, propunând un design elegant care să permită încorporarea în orice viziune de design interior.

Despre Komoder

Compania Komoder a fost înființată în 2011 și este unic importator și distribuitor al fotoliilor de masaj INADA în România. Serviciile companiei includ montarea și partea de service specializat pentru aceste produse.

Portofoliul companiei include și alte produse din gama fotoliilor de masaj, produse de Sanyo, Panasonic, Humantouch şi gama low cost iRest. Pentru mai multe informații cu privire la noua lansare și la celelalte produse ale companiei puteți accesa website-ul www.komoder.ro

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/komoder/fotoliul-de-masaj-inada-s3-cea-mai-recenta-tehnologie-acum-in-romania-prin-komoder