Komoder lansează gama de fotolii cu masaj iRest Design 2015

BUCURESTI - 30 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Sanatate

Komoder adresează o nouă invitație la relaxare și revigorare prin lansarea gamei de produse iRest Design 2015. Noile fotolii de masaj reprezintă o demonstraţie de excelenţă în materie de design, performanță și funcționalitate și propun un model inovator de relaxare și terapie prin masaj, în care tehnicile personalizate întâlnesc tehnologia internațională de vârf și controlul inteligent de pe orice dispozitiv mobil.

fotoliu cu masaj iRest A85-1

fotoliu cu masaj iRest A85-1

iRest este în primul rând numele celui mai cunoscut producător de fotolii de masaj, aparate și sisteme de acest fel, fabricile sale fiind recunoscute pe plan internațional și certificate în conformitate cu normele europene. Nu cu mult timp în urmă, producătorul a stabilit un nou standard de performanță prin linia de fotolii cu masaj iRest Design 2015, cea mai nouă gamă fabricată în acest an, ce cuprinde 7 fotolii de masaj – iRest A55-1, iRest A55-2, iRest A39, iRest A382, iRest A85-1, iRest A86-1, iRest A90 – disponibile în România prin Komoder.

Tehnică de masaj superioară și personalizată
Conceptul de bază al fotoliilor din gama iRest Design 2015 încorporează perfect inovația și posibilitatea de a personaliza cu precizie fiecare sesiune de masaj. Astfel, în funcție de fotoliu cu masaj ales, utilizatorul va beneficia de tehnica superioară pe care masajul 2D sau 3D o oferă. Dintre acestea, tehnologia 3D promite o experiență similară celei oferite de un maseur profesionist, datorită sistemului de role care imită perfect mișcarea mâinilor, pentru a executa cele mai relaxante și eficiente tehnici de masaj: lovire ușoară, frământare, strângerea și frământarea umerilor, rulare și altele.

Creată pentru a răspunde unei game extrem variate de necesități, gama iRest Design 2015 se remarcă print posibilitatea de a personaliza perfect fiecare sesiune de masaj. Una dintre noutățile gamei este tehnologia de masaj reglabil pentru umeri şi tipul de masaj vertical pentru antebraţe.

Funcții îmbunătățite pentru un masaj complet
Așa cum o dovedește fiecare model din gama iRest Design 2015, orice detaliu contează și fiecare parte a corpului primește o atenție deosebită. Astfel, puteți opta pentru modelele cu șină curbată în formă de „S”, care oferă un masaj complet, de la cap până la picioare, sau pentru modelele cu șină curbată în formă de „L”, care permite masajul de la cap la șezut. Puteți, de asemenea, să alegeți unul dintre fotoliile de masaj îmbunătățite, prevăzute cu perne cu aer verticale pentru masarea mai eficientă a antebrațelor. Pentru o senzație de confort și relaxare deplină, încercați și sistemul de încălzire a spatelui, care activează celulele, stimulează metabolismul și crește eficiența masajului, disponibil la șase dintre cele șapte modele iRest Design 2015. Iar lista de funcții și beneficii nu se oprește aici.

Fotolii de masaj ușor de controlat, direct de pe telefonul mobil
Când se vorbește despre performanțele iRest Design 2015, una dintre cele mai importante inovații o reprezintă posibilitatea de a controla două dintre modele, A86-1 și A85-1, de pe orice dispozitiv mobil. După descărcarea aplicației gratuite pentru iPhone sau iPad sau Android, utilizatorul va putea să controleze funcțiile fotoliului său în mod practic și rapid, cu o simplă conectare prin Smart Bluetooth.

Testare gratuită și servicii performante pentru clienți
Komoder acordă o atenție specială satisfacției clienților săi, motiv pentru care toate modelele din această gamă pot fi testate gratuit în showroom-ul Komoder din București (Bulevardul Ghencea nr. 126-132).

De asemenea, clienții vor beneficia gratuit de montaj, manipulare și training, realizate de angajații companiei, precum și de un serviciu de livrare îmbunătățit începând cu luna octombrie. Livrarea se face cu flotă proprie în București, în aceeași zi sau cel târziu a doua zi.