Vrei service IT, reincarcari cartuse si magazin online? Ai kontrast.ro!

BUCURESTI - 14 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

Nu-ti mai face griji pentru echipamentele din biroul tau!
Contacteaza KONTRAST.ro si vei gasi rezolvarea si pentru optimizarea activitatii.

Imagineaza-ti o zi obisnuita la birou. Deschizi calculatorul si verifici mail-urile. Le printezi pe cele importante. Pornesti faxul si, in functie de documentele primite, in timp ce bei cafeaua iti stabilesti prioritatile pentru ziua respectiva.
O zi mai putin obisnuita este cea in care trebuie sa finalizezi un proiect. Exact atunci constati ca imprimanta nu mai are toner. Si faxul, pe care te bazezi si fara de care nu reusesti sa finalizezi la timp proiectul, te lasa balta. In biroul alaturat, colega ta se uita uimita la eroarea aparuta pe displayul copiatorului neintelegand ce se intampla. Se apropie ora la care proiectul trebuie predat.
Vrei o singura solutie pentru toate problemele.
Kontrast Group, prin specialistii departamentului tehnic, iti ofera o gama completa de servicii: service pentru imprimante, copiatoare, faxuri si scannere; reconditionare si reumplere cartuse, atat cerneala cat si toner.
Indiferent daca optezi pentru abonament lunar sau interventie la cerere specialistii nostri nu fac rabat in ceea ce priveste promptitudinea si profesionalismul. In cadrul abonamentului, beneficiezi de o revizie lunara si de interventii de ori de cate ori situatia o cere.
Alege profesionisti pentru reconditionarea si reincarcarea cartuselor! Economisesti pana la 75% din pret la reincarcarea cartuselor cu cerneala si a cartuselor toner.
Iar daca doresti un echipament nou si performant sau consumabile tot pe noi trebuie sa ne contactezi. Pe langa serviciile pe care le ofera, Kontrast Group comercializeaza o gama larga de echipamente si consumabile sigilate, cu garantie de la producator, echipamente pe care le vizualizezi printr-o simpla accesare a sitului www.kontrast.ro.
Nu-ti mai face griji pentru echipamentele din biroul tau!
Contacteaza KONTRAST.ro si vei gasi rezolvarea pentru optimizarea activitatii tale.

Despre Kontrast Group

Kontrast.ro – IT Brand Shop - Experienta celor 5 ani de activitate si certificarile acordate de producatori reprezinta garantia profesionalismului echipei de Vanzari si Service IT a Kontrast.ro.
KONTRAST GROUP
office@kontrast.ro