kostas martakis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema kostas martakis

 • kostas martakis. Grand Opening Barletto Summer Club With Kostas Martakis

  kostas martakis

  Bucuresti - 6 June 2012

  Comunicat de Lake Activ

  Barletto va invita, VINERI, 8 IUNIE, incepand cu ora 23, la deschiderea celui mai tare club de vara din Bucuresti – BARLETTO SUMMER CLUB! Vino sa ne distram pana dimineata, alaturi de cei mai tari dj din Bucuresti si cel mai faimos cantaret grec, K ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: club , petrecere , party , barletto , kostas martakis , le gaga

  Vezi toate comunicatele de presa despre kostas martakis

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul kostas martakis.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la kostas martakis. Informatiile despre kostas martakis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kostas martakis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la kostas martakis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.