www.kritikfoto.ro - O noua agentie foto.

BUCURESTI - 26 februarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

KritiK Press lanseaza agentia Kritik Foto, noul punct de referinta pentru piata imaginilor de fotojurnalism din Romania.

www.kritikfoto.ro - O noua agentie foto.

Aparand ca o alternativa la celelalte agentii de profil, Kritik Foto isi propune sa prezinte realitatea romaneasca dintr-o gama larga de domenii precum cel politic, social, economic, cultural, monden si sportiv.

Echipa noastra de redactori si fotografi experimentati ce va lucra pentru dumneavoastra zi de zi are drept scop crearea unei reprezentari obiective si pragmatice a fiecarui eveniment important pentru opinia publica. Astfel, veti putea beneficia de imagini percutante, de inalta calitate tehnica ce vor lasa interpretarea la nivelul privitorului.

Fluxul de fotografii de jurnalism sta la dispozitia oricarei redactii din tara ori din afara, iar vanzarea se face in baza unui contract, fara a fi necesara plata unui abonament lunar, la preturi foarte competitive. Totodata, pe langa servicul de vanzare de fotografie de jurnalism, Kritik Foto ofera si servicii adiacente de fotografie de studio, fotoreportaj la cerere si retus de imagini.

Despre Kritik Press SRL

Kritik Foto este un furnizor de servicii fotografice de inalta calitate care asigura un flux zilnic de imagini ce acopera multiple domenii de interes pentru presa interna si internationala.

www.kritik.ro
Tel/Fax: 224.21.99
Dep. comercial: 0746266641
office@kritikfoto.ro