Expozitie inedita de harti vechi

Locul desfasurarii: Galeria de arta din Mures MallTargu-Mures

Organizator: Mures Mall si Art Posters

Expozitie inedita de harti vechi

Galeria de Arta a Mures Mall si Art Posters va invita la prima expozitie "Harti vechi", un eveniment inedit care se va desfasura in perioada 26 Noiembrie - 10 Decembrie in incita Mures Mall la parter.
Veti putea admira maiestria cartografiei si grandoarea unor vremuri demult apuse intr-o colectie de 20 de harti geografice si de navigatie datand din secolele XVI - XVIII.
Dintre hartile expuse, cea mai veche dateaza de la 1531 avandu-l ca autor pe Hermannus Veraed, iar cea mai mare ca dimensiune este creatia unuia dintre cei mai celebri cartografi olandezi, Henricus Hondius al II-lea. Toate hartile sunt imprimate pe canvas si tratate cu un lac special de protectie, marea majoritate fiind inramate cu rame decorative de stil vechi.
Art Posters este primul producator de tablouri pe panza si postere din Romania. Combinand talentul artistilor cu tehnologia inovatoare, Art Posters produce o larga selectie de tablouri si lucrari de arta destinate celor mai diverse spatii si gusturi.

Alexandra Calinescu, curator: 0740811417

Despre KROMART

Programul turneului este:
Iasi: duminica, 14 decembrie, Teatrul Luceafarul, ora 20:00
Sibiu: vineri, 19 decembrie, Filarmonica de Stat, Sala Thalia, ora 20:00
Targu Mures: sambata, 20 decembrie, Universitatea de Arta Dramatica, ora 20:00
Cluj Napoca: duminica, 21 decembrie, Casa de Cultura a Studentilor, ora 20:00

Biletele pentru acest eveniment au pretul de 30 de Ron si se gasesc in reteaua Diverta si online, pe www.ticketpoint.ro si pe www.bilete.ro. Evenimentul este sustinut de Nokia Nseries si recomandat de MTV

Participare: Intrare libera