Galeria Kromart - Expozitie de pictura Arina Gheorghita

Targu Mures - 7 aprilie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Galeria de Arta Kromart are placerea de a va invita vineri, 9 aprilie ora 18.00 la vernisajul expozitiei de pictura intitulata 'Oglinda', a artistei Arina Gheorghita.

Galeria Kromart - Expozitie de pictura Arina Gheorghita

Arina Gheorghita este absolventa a academiei de Arte Vizuale din Cluj Napoca. Din 2004 traieste la Bucuresti, moment din care s-a dedicat exclusiv picturii.
Lasand la o parte lista expozitiilor colective si a simpozioanelor de creatie la care a participat, expozitiile personale ale artistei insumeaza douazeci si doua.

' Expozitia de fata,' Oglinda ', aduce in fata dumneavoastra lucrari recente care reflecta conceptiile, pasiunile si preocuparile mele: respectul pentru cultura antichitatii greco-romane, admiratia mea pentru caldura si sinceritatea picturii romanesti in ansamblu precum si convingerea mea ca pictorul trebuie sa pastreze legatura cu natura si cu realitatea indiferent de tendintele care guverneaza arta si societatea la un moment dat.
Mai cred ca pictorul trebuie sa isi respecte publicul care adesea este cel putin la fel de interesat ca artistul insusi si care desi este sortit anonimatului da dovada prin cautarea sa de o sensibilitate mai necesara ca oricand in societatea noastra.' Arina Gheorghita.

Expozitia va ramane deschisa in perioada 9 aprilie - 10 mai 2010.

Despre Kromart

Locul: Galeria Kromart (parter Mures Mall)
Data: vineri 9 aprilie 2010
Ora: 18.00

Partenerul evenimentului: Mures Mall.
Sponsorul evenimentului: Origo Print Digital.
Parteneri media: cultura.inmures.ro, Zi de Zi, Ziarul de Mures.Contact: Alexandra Calinescu, curator. Tel. 0740 811 417.
alexandra_calinescu@yahoo.com