BUCURESTI - 18 octombrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Targul National de Nunti din Piata Constitutiei2-3-4 noiembrie 2012COMUNICAT DE PRESĂJOI, 18 octombrie, BucurestiGratie numeroaselor solicitari din partea expozantilor, MARIAGE FEST este deja SOLD OUT Echipa MARIAGE FEST multumeste tuturor celor care vor expune la TARGUL NATIONAL DE NUNTI, MARIAGE FEST, aflat la cea de-a X-a editie, precum si tuturor partenerilor.MARIAGE FEST anunta, IN PREMIERA, la un targ de nunti, ca spatiul expozitional este VANDUT INTEGRAL cu 3 saptamani in avans. Echipa multumeste celor care s-au inscris din timp la aceasta editie aniversara si ii asigura ca fara aceasta implicare din partea lor nu ar fi putut ajunge aici. Organizatorii multumesc de asemenea si pentru ca, gratie lor, Mariage Fest este recunoscut ca fiind cel mai cochet eveniment expozitional din Romania.Fiecare expozant innobileaza si depune eforturi editie de editie, si contribuie in mod sustinut la mentinerea acestui renume, rezultatul fiind un eveniment de inalta tinuta.Targul National de Nunti, prin eleganta si nenumaratele optiuni disponibile atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori, a ridicat industria nuntilor din Romania la standarde internationale, situandu-se pe pozitii egale cu targurile de nunti din Roma, Londra, Frankfurt, Los Angeles, s.a.m.d. Publicul se bucura si el astfel, la MARIAGE FEST, de o multitudine de alegeri si de un eveniment de talie europeana.De asemenea, organizatorii isi cer scuze ca, data fiind amploarea evenimentului - sunt asteptati peste 10.000 vizitatori in Piata Constitutiei - traficul din zona va fi ingreunat.In acelasi timp, organizatorii isi adreseaza regretul catre toti cei care nu au reusit sa inchirieze un spatiu la aceasta editie. Toti insa, sunt asteptati din timp, la editia urmatoare. MARIAGE FEST va fi deschis publicului in zilele de 2, 3 si 4 noiembrie 2012, in Piata Constitutiei.

Organizator: portalul de nunti e-mariage.roCu sprijinul: Primariei Municipiului Bucuresti si Primaria Sectorului 5

-- Dora PATRASCUPR ExecutiveK Group Co.tel +40.213208971fax +40.213201928 mobil +40.723541432www.kgr.ro

Despre K-Fest Solution

Organizator: portalul de nunti www.e-mariage.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ktel-center-group/gratie-numeroaselor-solicitari-din-partea-expozantilor-mariage-fest-este-deja-sold-out