Primul BLACK FRIDAY din domeniul nuntilor, anul acesta la MARIAGE FEST!

BUCURESTI - 19 martie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

BLACK FRIDAY are loc doar in ziua de 21 martie si sunt scoase la vanzare doar 300 de rochii, al caror pret variaza intre 300 si 1.000 de lei.
Vineri, 21 martie, incepand cu orele 12.00 toate miresele de anul acesta sunt asteptate sa isi aleaga ROCHIA sau ROCHIILE DE MIREASA in cadrul unei oferte ce nu are, suntem convinsi, nicio concurenta pe piata.

Primul BLACK FRIDAY din domeniul nuntilor, anul acesta la MARIAGE FEST!

Sute de mirese s-au convins in direct cum este sa cumperi o rochie de 19 milioane de lei vechi cu doar 190 lei anul trecut, in iulie, la Palatul Ghika.

Si pentru ca stim cat de mult va doriti sa aveti parte de oferte accesibile, in special la ROCHIILE DE MIREASA, anul acesta, aceeasi organizatori va propun un nou BLACK FRIDAY, de data aceasta in cadrul MARIAGE FEST.

Retineti cu multa atentie urmatoarele detalii:

BLACK FRIDAY are loc doar in ziua de 21 martie si sunt scoase la vanzare doar 300 de rochii, al caror pret variaza intre 300 si 1.000 de lei.Vineri, 21 martie, incepand cu orele 12.00 toate miresele de anul acesta sunt asteptate sa isi aleaga ROCHIA sau ROCHIILE DE MIREASA in cadrul unei oferte ce nu are, suntem convinsi, nicio concurenta pe piata.

Precizare importanta. Datorita numarului foarte mare de mirese asteptate la aceasta sesiune de shopping tip Black Friday (peste 2.000 de mirese au fost doar la editia precendenta) precum si datorita timpului limitat alocat, va recomandam sa veniti in Piata Constitutiei cat mai devreme pentru a va afla printre primele mirese, care vor putea avea acces la Mariage Fest in zona Black Friday.

In plus, in cele 3 zile ale evenimentului puteti achizitiona la preturi extrem de reduse, special pentru Mariage Fest si

  · TINUTA DE SEARA· COSTUMUL DE MIRE· INVITATIILE SI MARTURIILE· ACCESORIILE TIP INCALTAMINTE, PAPIOANE, BIJUTERII, BUTONI, ETC.· DECORATIUNILE· FLORILE SI ARANJAMENTELE· TRANSPORTUL· LOCATIA· LUNA DE MIERE si o multime de alte produse si servicii atat de utile in ziua CEA MARE.

Organizatorii ne mai dezvaluie o premiera: SESIUNEA DE SHOPPING in Italia in cadrul unei pachet de 4 zile, in care calatoresti, probezi, cumperi si te relaxezi alegandu-ti tinuta pentru nunta. Detalii chiar la Mariage Fest, oferite de catre expozantul venit din Italia pentru a prezenta acest inedit concept!Mariage Fest 21-23 martie are loc in Piata Constitutiei si este Targul National de Nunti al Romaniei, aflat la cea de-a 14-a editie!

www.e-mariage.ro si www.facebook.com/mariagefest

Despre K-Fest Solution

Organizator: portalul de nunti www.e-mariage.ro!Sub patronajul: Primariei Municipiului Bucuresti si Primariei Sectorului 5Parteneri media: EUROPA FM, OK MAGAZINE, Cancan si www.cancan.ro, RING, Revista Vip, Sapte Seri, On Move Media, okazii.ro, port.ro, planificarenunta.ro, comunicatedepresa.ro, sentimente.ro,miresedisperate.ro, calendarevenimente.ro.Partener strategic: BEST EVENTS

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ktel-center-group/primul-black-friday-din-domeniul-nuntilor-anul-acesta-la-mariage-fest