Kuehne + Nagel lanseaza doua produse noi pentru transportul marfurilor in regim de grupaj.

BUCURESTI - 20 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Viena, Noiembrie, 2015 – Odata cu lansarea a celor doua produse noi de grupaj in douasprezece tari din Europa de Est, Kuehne + Nagel isi extinde portofoliul de solutii fiabile si rentabile de transport rutier pentru a satisface cererea tot mai mare a clientilor sai.

Kuehne + Nagel lanseaza doua produse noi pentru transportul marfurilor in regim de grupaj.

KN EuroLink Fix garanteaza o data de livrare fixa intr-o zi aleasa de client in functie de timpul de livrare standard. KN EuroLink First garanteaza timpul de tranzit standard pentru transporturile cu o prioritate mai mare si fara intarzieri. Ambele produse sunt pretabile pentru transporturile de pana la 2.5 tone si 2 metri liniari. Aceste servicii noi se bazeaza pe reteaua integrata de grupaj a lui Kuehne + Nagel din intreaga Europa de Est si pe orare prestabilite, ce ofera un maxim de flexibilitate. Transparenta totala a fluxului este asigurata de KN Login – sistem de monitorizare si vizibilitate online.

“Cele doua produse KN EuroLink vor fi extrem de atragatoare pentru companiile ce apartin diferitelor sectoare industriale, in special pentru companii din sectorul bunurilor de larg consum (FMCG), retail si sectorul auto” afirma Joerg Herwig, Senior Vice President Overland Eastern Europe. “Cu experienta noastra indelungata in transportul rutier in Europa de Est am adaptat aceste produse inovatoare pentru a se potrivi cererii tot mai mari si a se preta nevoilor clientilor nostri in ceea ce priveste un transport rutier in regim de grupaj, fiabil si eficient.”

Serviciul este disponibil momentan in : Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia si Slovenia.

 

 

Despre  Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 66,000 de angajati  in 1000 de locatii  in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali  a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta  in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management

Mai multe informatii se pot gasi la :  www.kuehne-nagel.ro

Despre Kuehne_Nagel

Cautati o solutie de transport fiabila catre Europa? Profitati acum de oferta noastra promotionala!
Daca e luni, e ziua in care puteti reduce costurile prin exportul partidelor mici de marfa.

Asteptam cererile dumneavoastra la sales.bucharest@kuehne-nagel.com


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kuehne-nagel/kuehne-nagel-lanseaza-doua-produse-noi-pentru-transportul-marfurilor-in-regim-de-grupaj