kumm    

Comunicate de presa si evenimente pe tema kumm

 • kumm. Kumm 15 ani – concerte aniversare la Cluj si la Bucuresti; invitati speciali: trupa byron

  kumm

  Bucuresti - 24 September 2012

  Comunicat de Byron Management S.R.L.

  Daca ati fredonat macar o data refrenul de la „1000 de chipuri”, daca ati dansat pe „Yellow Fever” sau ati dat vina pe „Angels & Clowns”, daca ati mers la „Different Parties” cand tot ce va doreati era sa „Rest In Pieces” fredonan ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cluj , byron , kumm , aniversare 15 ani , bucuresti silver church , flying circus

  Vezi toate comunicatele de presa despre kumm

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul kumm.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la kumm. Informatiile despre kumm cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kumm, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la kumm, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.