Comunicate La Fantana

Compania La Fantana a emis 4 comunicate de presa

 • Cheama apa de izvor la tine acasa!

  BUCURESTI - 2 februarie 2010

  La Fantana iti aduce apa de izvor din Talmaciu, chiar la tine acasa!
  Cutia La Fantana este o modalitate noua de ambalare a apei, de unica folosinta, pentru livrarea apei de izvor direct la tine acasa. 10 litri cu apa de izvor La Fantana, 2.7 euro!
      comunicatul de presa

 • Mama voiasa alaturi de bebelus sanatos, instant.

  BUCURESTI - 4 august 2009

  E minunat să fii mamică, dar uneori poate fi şi foarte obositor. Bebe plânge, iar tu încerci să faci trei lucruri deodată: să-l linişteşti, să fierbi apa pentru biberon şi să mai prepari şi lapte praf. Unde mai pui că soţul tău iar a uitat să cumpere apă? E o situaţie pe care probabil ai întâlnit-o deja.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 4 mai 2009

  Abonamentul Family a fost conceput special de compania La Fantana pentru a iti oferi cea mai eficienta metoda de a avea apa calda si rece permanent.
  Acest abonament special combina apa in 4 bag-in-box-uri de cate 10 litri cu un watercooler mic, discret, cu forme placute, ce isi va gasi locul perfect in orice interior.
      comunicatul de presa

 • Trei premii European Bottled Water Association pentru grupul La Fantana.

  BUCURESTI - 15 octombrie 2007

  “Best Company Advertisement”, “Best Television Advertising” si “Best Delivery Agent” recompenseaza efortul promovarii liderului de piata in distributia apei in sistem watercooler.    comunicatul de presa