Cele mai cautate cadouri de Valentine's Day

BUCURESTI - 30 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

Cadourile cele mai iubite de femei sunt si vor ramane intotdeauna bijuteriile. O femeie cocheta nu-ti va spune niciodata ca are destule bijuterii. In plus, apeland la specialisti scapi de drumurile obositoare prin oras si poti beneficia si de consiliere gratuita in alegerea cadourilor de Valentines Day. Printre cele mai cautate cadouri bijuterii se afla pandantivele caseta din argint, in forma de inima, cerceii din argint cu pietre din peridot, onix, sau cu zirconii stralucitoare asemeni diamantelor. Alegerile tale nu se opresc aici pentru ca un inel din argint cu piatra norocoasa a iubitei o va incanta cu siguranta si ii vei putea transmite astfel toata dragostea ta.
Cadourile bijuterii din argint combina dragostea si eleganta prin mesajul transmis de puritatea argintului alaturi de lucratura fina.

cadou de Valentine's Day

cadou de Valentine's Day

Mai sunt cateva zile si sarbatorim Ziua Indragostitilor, o sarbatoare plina de iubire si romantism. Chiar daca nu esti un romantic fara sa simti te vei lasa cuprins de frenezia iubirii, care pluteste inca de pe acum in aer si inevitabil va trebui sa alegi un cadou pentru persoana iubita. Daca te hotarasti greu si alegerea unui cadou ti se pare dificila iti recomandam sa castigi timp vizitand magazinul online de bijuterii lafemmecoquette.ro.

Valentine’s Day reprezinta nu numai o ocazie de a impartasi dorinta de a fi cu cineva, de a initia o relatie de cuplu, ci si o ocazie frumoasa de a arata persoanei iubite ca flacara dragostei arde inca la o intensitate care poate topi si zapezile din Februarie.

Indiferent de situatie, fie ca doresti sa surprinzi persoana iubita, fie ca doresti sa iti marturisesti sentimentele catre cineva, este clar ca gestul va fi insotit de un cadou  de Valentine’s Day care sa ramana marturie a clipelor din 14 Februarie.

Cadourile cele mai iubite de femei sunt si vor ramane intotdeauna bijuteriile. O femeie cocheta nu-ti va spune niciodata ca are destule bijuterii. In plus, apeland la specialisti scapi de drumurile obositoare prin oras si poti beneficia si de consiliere gratuita in alegerea cadourilor de Valentines Day.

Printre cele mai cautate cadouri bijuterii  se afla pandantivele caseta din argint, in forma de inima, cerceii din argint cu pietre din peridot, onix, sau cu zirconii stralucitoare asemeni diamantelor. Alegerile tale nu se opresc aici pentru ca un inel din argint cu piatra norocoasa a iubitei o va incanta cu siguranta si ii vei putea transmite astfel toata dragostea ta.

De asemenea, pandantivele in forma de inima, lucrate in argint simplu sau in pietre naturale, cu mesaje de dragoste sunt cele mai indragite cadouri pentru femei.

Cadourile bijuterii din argint combina dragostea si eleganta prin mesajul transmis de puritatea argintului alaturi de lucratura fina.

Lafemmecoquette a pregatit pentru dumneavoastra ambalaje deosebite pentru bijuteriile alese, trandafiri rosii sau cutii cu inimioare de Valentine’s Day, ambalaje pe care brandul vi le ofera cadou pentru achizitiile din aceasta perioada. Toate bijuteriile se livreaza insotite de certificatul de garantie si calitate in maxim 24h prin curier rapid.

Despre La Femme Coquette

La Femme Coquette este brand romanesc, importator si unul dintre cele mai elegante magazine online de bijuterii din argint si bijuterii fantezie. Avem o experienta de peste 7 ani in comertul online si o oferta bogata si atent selectionata.