Reduceri importante de Black Friday la sute de bijuterii La Femme Coquette

BUCURESTI - 21 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu amana pe maine ce poti cumpara astazi la un pret special, de Black Friday ! Sute de bijuterii din argint cu preturi reduse sunt gata sa fie livrate in 24 h pe www. lafemmecoquette .ro. Bijuteriile sunt ambalate in cutiute cadou si insotite de Certificatul de Garantie si Calitate.

Reduceri  importante de Black Friday la sute de bijuterii La Femme Coquette

In acest an La Femme Coquette a pregatit reduceri de pret la o gama diversa de bijuterii din argint, peste 300 de modele, din toate categoriile: cercei, bratari, pandantive, seturi, inele, coliere si brose. Majoritatea produselor au reduceri de 30%, iar unele dintre ele au preturi mai mici cu pana la 40%. Campania de Black Friday se desfasoara in perioada 18 - 30 noiembrie 2016, astfel ca va puteti bucura cu adevarat de shopping.

Despre La Femme Coquette

La Femme Coquette este brand romanesc, importator si unul dintre cele mai elegante magazine online de bijuterii din argint si bijuterii fantezie. Avem o experienta de peste 6 ani in comertul online si o oferta bogata si atent selectionata.
Prin colectiile noastre ne dorim sa atingem acea coarda sensibila a femeilor si domnisoarelor, sa le punem in valoare frumusetea si delicatetea. Bijuteriile noastre se adreseaza firilor romantice, femeilor cu gusturi clasice, adolescentelor cochete si in general tuturor femeilor, care doresc sa-si personalizeze tinuta prin accesorii rafinate si moderne.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/la-femme-coquette/reduceri-importante-de-black-friday-la-sute-de-bijuterii-la-femme-coquette