Alexandra Badoi Ambasadorul "La Femme" iti prezinta vremea tinutelor de toamna

BUCURESTI - 30 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Alexandra Badoi, imaginea "La Femme" si prezentatoarea rubricii Meteo la Antena 1, stie cel mai bine cum sa intampine vestimentar temperaturile toamnei care se arata a fi cat se poate de fierbinte in materie de stil.

Colectia La Femme toamna iarna 2013

Alexandra Badoi Ambasadorul "La Femme" iti prezinta vremea tinutelor de toamna

Alexandra Badoi, imaginea "La Femme" si prezentatoarea rubricii Meteo la Antena 1,  stie cel mai bine cum sa intampine vestimentar temperaturile toamnei care se arata a fi cat se poate de fierbinte in materie de stil.

Da, soarele e mai morocanos, dar asta nu inseamna ca noi femeile trebuie sa cedam vreun strop de feminitate. Alexandra Badoi, ambasadorul "La Femme"Romania, ne prezinta, in noua sedinta foto, cele mai potrivite sugestii ale noului sezon. Tinutele vestimentare pot fi gasite pe site-ul oficial LaFemme.ro – magazin online cu haine de dama.

Vesta imblanita poate fi purtata peste o rochie colorata ce merge bine la o plimbare in parc. Dar, pusa peste o bluza tricotata complimentata de o pereche de pantaloni pana si de accesorii potrivite, formeaza o tinuta sic, ideala pentru o intalnire de afaceri.

In locul clasicului sacou, Alexandra a ales un sacou - palton cu un imprimeu trendy, perfect pentru birou.

Pentru iesirile in oras, geaca de piele si vesta de blana purtate peste rochiile in culori innebunite de rosu, portocaliu, maro, galben (paleta toamnei) sunt cele mai inspirate alegeri.

Si deoarece conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea, iti recomandam tinutele alese de Alexandra. Nu vei da gres!

Viziteaza magazinul nostru online cu haine de dama LaFemme.ro si fa-ti propriile combinatii pentru a zapaci ploaia si ceata! Invata sa zambesti cu gura, cu ochii, cu rochia, cu geanta, cu fiecare accesoriu pe care noi ti-l propunem si pe care tu il meriti.

Despre La Femme

Conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local.

La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic - trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta.

Istoria magazinelor La Femme începe în anul 1994, când, pe strada Teilor, la numarul 27 bis, în Piteşti, se deschide primul magazin. Anul 1997 aduce magazinul cu numarul doi, deschis în Bucureşti pe Calea Victoriei, într-o zonă cu un farmec aparte ce aminteşte de Micul Paris. Al şaselea magazin La Femme este deschis tot în Bucuresti în aprilie 2006. În ideea extinderii brandului şi în alte oraşe ale ţării, La Femme vine in întâmpinarea clientelor din Constanţa, deschizând în octombrie 2006 primul magazin din acest oraş. În prezent, brandul La Femme numără, în toată ţara, 8 magazine.

Mai multe detalii pe www.lafemme.ro, magazin online cu haine de dama.

Facebook: www.facebook.com/LaFemmeRomania

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/la-femme6/alexandra-badoi-ambasadorul-la-femme-iti-prezinta-vremea-tinutelor-de-toamna