Black Friday LA FEMME!!

BUCURESTI - 19 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

LaFemme ti-a pregatit foarte multe oferte/promotii de Black Friday atat in magazinele online cat si in magazinele offline.
Afla despre ce e vorba mai jos.LaFemme va surprinde din nou.

Black Friday LA FEMME!!

Probabil ca se simte si in online o efervescenta pentru mult asteptatul eveniment Black Friday  si coraborat si cu politicul suntem pozitivi si cu chef de cumparaturi.

Asadar ,LaFemme se pregateste pentru Black Friday si cu aceasta ocazie  am umplut paginile site-ului cu foarte multe modele,oferte,surprize si promotii.

Pentru acest weekend La Femme a pregatit Happy Black Friday si  doar vineri 21-11-2014 www.lafemme.ro are 25% reducere la tot site-ul.Ura!!Reducerea va fi operata pe site!

De asemenea saptamana viitoare pe data de  28,29 si 30 noiembrie 2014 vom avea -25% reducere la tot site-ul!La fel reducerea va fi operata pe tot site-ul.

Pentru offline insa v-am pregatit alte surprize si va asteptam in magazine ca sa va surprindem

Spor la cumparaturi online si offline istete si ieftine!

E timpul sa-ti innoiesti garderoba!

Echipa La Femme!

Despre La Femme

Conceptul La Femme a aparut acum 20 de ani dint-o mare pasiune pentru haine,pentru frumos ,pentru moda care te scoate din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea . Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local si credem ca o face chiar foarte bine.