La Femme anunta deschiderea unui NOU MAGAZIN

BUCURESTI - 31 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

La Femme si-a marit familia cu un nou magazin in Cora Lujerului

La Femme

La Femme

La Femme s-a extins in luna decembrie a anului trecut, primind in familia sa un nou magazin, in Cora Lujerului. Acesta iti propune o abordare indrazneata a experientei consumatorului: vine cu piese statement cu care vei putea merge si zilnic la birou, dar si la cea mai tare petrecere mondena. Nu vei da gres nicicum, fiindca modelele La Femme se potrivesc tuturor tipurilor de silueta, oricarui ton al pielii, parului si starii de spirit.

A fi femeie Le Femme inseamna in primul rand recunoasterea punctelor tari: forta inimii, a mintii si a trupului, care difera de la o femeie la alta. Noi suntem constienti de provocare si de faptul ca 2014 este anul combinatiilor intre pastelurile calde si nuantele aprinse, iar tinutele propuse respecta acest echilbru colorat.

Ne dorim totodata sa fim mult mai aproape de tine, sofisticata femeie moderna, care stie ce inseamna calitate a materialului, design-ului si serviciilor. Pentru ca noi ne adresam unui public de femei puternice, care stiu sa sfideze traditionalul si sa foloseasca cu versatilitate culorile, inventand noi look-uri. Pe platforma online, lafemme.ro, dar si in magazinele „din caramida si mortar”, am reusit sa convingem nenumarate femei si am avut o crestere foarte frumoasa. Va multumim si continuam petrecerea!

Inspiratie la cumparaturi, fashionista La Femme! Si nu uita sa intri si pe pagina noastra de Facebook pentru sfaturi de stil si povesti cu si despre moda.

Despre La Femme

Conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru hainele care te scot din anonimat si iti exprima cel mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial. Intrat pe piata romaneasca acum 15 ani, La Femme promoveaza un stil casual-smart cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin simplitatea design-ului, prin calitatea superioara a materialelor si unicitatea liniiilor. In prezent exista noua magazine La Femme – sase in Bucuresti (Cora Lujerului, Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei 16-20, Piata Rossetti), doua in Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City, Calea Bucuresti nr. 1) si unul in Constanta (Centrul Comercial TOM).

Taguri: magazinefemeila femme
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/la-femme6/la-femme-anunta-deschiderea-unui-nou-magazin