CAFEPEDIA TE INVITĂ LA „FASHION COCKTAIL”

BUCURESTI - 1 februarie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle


Pentru că vrem să răsfățăm doamnele și domnișoarele cu creații unice, vă așteptăm la FASHION COCKTAIL în prima marți a fiecărei luni, unde diverși designeri români își vor prezenta colecțiile. Prima ediție din anul 2013 are loc în data de 5 februarie, începând cu ora 19.00 la etajul 1 al cafenelei Cafepedia Romană.

Fashion Cocktail Cafepedia

Fashion Cocktail Cafepedia

 

Pentru că vrem să răsfățăm doamnele și domnișoarele cu creații unice, vă așteptăm la FASHION COCKTAIL în prima marți a fiecărei luni, unde diverși designeri români își vor prezenta colecțiile.

Prima ediție din anul 2013 a evenimentului „Fashion Cocktail”  are loc în data de 5 februarie începând cu ora 19:00 și îi are ca invitați pe George Neagu, Mihaela Glăvan și Agatha Blanck. Va avea loc la etajul 1 al cafenelei Cafepedia Romană, unde designerii își instalează atelierele mobile.

 

GEORGE NEAGU este cunoscut pentru versatilitatea creațiilor pe care le semnează. În funcție de maniera în care sunt purtate, rochiile își schimbă înfățișarea complet. Curajul cu care alătura în aceeași rochie diferite materiale este deja o marcă personală.   

MIHAELA GLĂVAN și-a lansat propriul brand de încălțăminte în 2003. Cu un design grafic, arhitectural și special, pantofii Mihaela Glăvan au fost remarcați atât în România, cât la nivel internațional, începând cu anul  2006 (Mercedes-Benz Berlin Fashion Week, London Fashion Week, MQ Vienna Fashion Week, Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week, Kiev Fashion Week,). Încălțămintea este realizată manual din materiale atent selectate pentru fiecare colecție în parte. Majoritatea designerilor și stiliștilor români aleg pantofii  Mihaelei Glăvan în prezentări de modă , pictoriale și diverse proiecte de fashion.

AGATHA BLANCK este pionierul stilismului floral în România și încă singurul florist confirmat din București. Școlită la Belle Ecole în Paris, Agatha răspândește cu drag și căldură frumosul și culoarea, așa cum le simte ea. Agatha gestionează, susține și ințiază proiecte hrănitoare pentru spirit, se asociază evenimentelor cu iz artistic și creativ, este un ambasador recunoscut al frumosului.

Despre la mama

Cafepedia reprezintă o locație eveniment. Organizăm constant: evenimente culinare, concursuri de karaoke, concerte cu muzică live, petreceri private, expoziții de pictură, fotografie, conferințe de presă, lansări ale diverselor produse, petreceri de companie, petreceri tematice. Nu în ultimul rând suntem organizatori de evenimente fashion.