Fashion Cocktail la Cafepedia Romana

BUCURESTI - 5 aprilie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vino cu prietenele tale pe 9 aprilie la Cafepedia Romana si vei fi rasfatata cu muzica buna, cocktailuri speciale precum si expozitie de tinute si accesorii semnate de talentati designeri romani. Pentru ca esti clienta Cafepedia vei beneficia de discounturi pentru tinute. Expozitia va avea loc la etajul 1 al cafenelei din Str Pictor Verona nr 2. Pentru editia din 9 aprilie, va propunem tinute atemporale de la A Minuit Marie, bijuterii hand made unicat e la Modamaria, tinute pictate manual marca DK si genti Anca Irina Lefter.

Fashion Cocktail 9 aprilie Cafepedia Romana

Evenimentul face parte din seria Fashion Cocktail Nights, evenimente care isi propun sa aduca impreuna clientii Cafepedia si cei mai talentati si in voga designeri romani. Editia din 9 aprilie are loc la etajul 1 al cafenelei Cafepedia Romana (str. Pictor Arthur Verona nr. 2), incepand cu ora 18.00

Despre designeri:

Atelier A Minuit Marie (Alma si Liliana Bravescu)

A Minuit Marie va propune prin noua colectie o suprapunere a minimalismului peste romantism prin imbinarea geometric - solid –fluid. O suprapunere care bruscheaza silueta clasica feminina, cautand raportul corect intre fizic si mental, lasand loc pentru o regandire a relatiri emotionale cu propriul trup, trup care imprumuta prin haina nervuratii vegetale ce promit sa se solidifice si sa fuzioneze organic cu puratoarea Atelierul de creatie vestimentară A Minuit Marie a luat nastere din necesitatea de a crea si de a da o formă de expresie fizică celor mai tăinuite vise. Rezultatul final sunt în acest caz piese atemporale, în care se poate regăsi orice femeie care stie să viseze si să iubească.

Anca Irina Lefter

Anca irina Lefter creaza genti si accesorii unice care fac dorinţele sa devina realitate, care contureaza si exprima atitudinea celor care aleg să poarte brandul AIL." AIL este brandul dedicat unei personalitati rebele, cu un spirit nou si modern care trebuie dezlantuit.  Deoarece detaliile sunt extrem de importante pentru AIL si pentru designurile ei, mereu alege şi comanda personal materialele şi accesoriile pentru ca in final clientul sa aibe o geanta care sa vorbeasca de la sine despre tine. Dona Kyros

Dona Kyros este un brand tanar, construit pe experienta si creativitatea celei care i-a dat viata. Precum un pictor care isi alege cu grija culorile, DK iti ofera o colectie de rochii si bluze pictate manual, pe care purtandu-le te vei simti speciala in fiecare zi! Vei citi in ochii celorlalti admiratie si se va naste intrebarea: de unde ai aceasta tinuta ? DK va invita pe 9 aprilie sa ii descoperiti creatiile facute cu multa pasiune.

MODAMANIA Design

MODAMANIA DESIGN este conceptul arhitectei Alexandra Furcic Marcu, o femeie care crede in unicitatea fiecareia dintre noi si in definirea personalitatii de catre stilul adoptat de fiecare in parte. Tocmai de aceea a ales sa creeze bijuterii hand made, unicat, in serie limitata cu materiale dintre cele mai diverse - de la perle naturale, pietre semipretioase si cristale, la combinatii intre satin si metal. Colectiile Modamania ating genuri diferite, pentru ca fiecare femeie sa gaseasca acel accesoriu care ii defineste cel mai bine personalitatea , un accesoriu bine ales fiind ca o carte de vizita.

Despre la mama

Cafepedia reprezintă o locație eveniment. Organizăm constant: evenimente culinare, concursuri de karaoke, concerte cu muzică live, petreceri private, expoziții de pictură, fotografie, conferințe de presă, lansări ale diverselor produse, petreceri de companie, petreceri tematice. Nu în ultimul rând suntem organizatori de evenimente fashion.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/la-mama/fashion-cocktail-la-cafepedia-romana