Cine-i Porcul care da acest comunicat?

BUCURESTI - 4 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, HoReCa

Eu sunt Porcul. V-ati prins? Mi se mai spune si Sefu’ sau Boss in restaurantul pe care, asemenea marilor patroni de restaurante, l-am botezat dupa numele meu: “La Porcu’ Rasfatat”.
Noul local se deschide marti, 5 noiembrie, in zona parcului Icoanei, mai precis pe strada C.A. Rosetti la nr. 47 (cu intrare prin I.L. Caragiale 29). Cu un nume precum “La Porcu’ Rasfatat”, v-ati dat seama deja ca nu e un restaurant obisnuit. “Porcesti gatite zilnic”, o atmosfera vesela si serviciile atente fac din “La Porcu’ Rasfatat” alegerea perfecta pentru experiente culinare memorabile.

Genunchi de porc la cuptor

Genunchi de porc la cuptor

 Mandria casei ramane insa Ciolanul gigant la test, un ciolan urias gratinat cu branza de burduf si alte mirodenii, servit cu hrean, o minune de savurat alaturi de prieteni si persoane dragi. 

Iosif Balazs, Chef La Porcu' Rasfatat

“Am cules retete autentice noi pentru bucuresteni din multe locuri din tara. Pe unele le-am adaptat, pe altele le-am lasat exact asa cum erau, insa pe toate le respectam cu sfintenie, astfel incat clientii nostri sa se bucure de savoarea adevarata a carnii de porc. Doar e regele animalelor la romani!”, spune cu umor Chef-ul de la Porcu’ Rasfatat, Iosif Balazs.

Gurmanzii au de unde alege din meniul restaurantului: de la Marele Platou Carnivor, cu slaninuta de casa, cirnati taiati cu barda, jumari si drob de porc, toba si muraturi, la ciorba din coaste de porc cu zeama de varza si sarmalele rasfatate, ca sa facem doar o scurta trecere in revista, pana la preparatele “Din afara cocinii”, bazate pe carne de pui, peste, vita, oaie sau curcan.

Mandria casei ramane insa Ciolanul gigant la test, un ciolan urias gratinat cu branza de burduf si alte mirodenii, servit cu hrean, o minune de savurat alaturi de prieteni si persoane dragi.

Si nu uitati sa va aduceti si copiii. Pentru ca porcul ii iubeste pe micuti, restaurantul “La Porcu’ Rasfatat” are meniuri speciale si pentru ei la doar 18 lei.

In timpul saptamanii, “La Porcu’ Rasfatat” are o oferta de nerefuzat si pentru pranz: o ciorba si un fel doi la aceeasi compozitie si gramaj ca cele din meniul de baza, la doar 23 de lei. 

“La Porcu’ Rasfatat” e un restaurant cool, dar nu de fite. “Porcu’ e bland, prietenos si mai ales gustos”, spune Claudiu, unul dintre ospatari. “Este alegerea perfecta pentru bucurestenii pofticiosi”.

Pentru detalii si meniu complet, vizitati

www.laporcurasfatat.ro contact@laporcurasfatat.ro telefon rezervari: +40725634733

Despre La Porcu Rasfatat

La Porcu' Rasfatat este un omagiu culinar adus regelui animalelor la romani. Are cele mai gustoase ciolane din Bucuresti. Cele mai proaspete jumari de porc si peste care se exista. Racituri in ciuda colesterolului. Gratare, tocanite si alte mancaruri dinauntrul si dinafara cocinii, de negasit altundeva in Bucuresti. Plus placinte si prajituri de casa. Toate de luat sau de comandat si acasa!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/la-porcu-rasfatat/cine-i-porcul-care-da-acest-comunicat