Corecţia deficitelor de calciu şi Vitamina D3 începe cu IDEOS®

BUCURESTI - 21 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Managementul terapeutic al osteoporozei, care este o boală scheletică și sistemică, caracterizată prin reducerea masei osoase cu modificarea arhitecturi osoase, ce ulterior crește riscul de fracturi, începe cu Calciu și Vitamina D3.
La pacienții care sunt tratați cu medicamente specifice osteoporozei, combinația de Calciu și Vitamina D3 trebuie administrată ca și terapie combinată pentru asigurarea unei eficiențe terapeutice maxime.

Corecția deficitelor de calciu și Vitamina D3 începe cu  IDEOS®

Corecția deficitelor de calciu și Vitamina D3 începe cu IDEOS®

IDEOS ®  este indicat în corecţia deficitelor de Calciu şi Vitamina D3dar și in terapia adjuvantă pentru osteoporoză, prin suplinirea aportului de Vitamina D3şi Calciu, în asociere cu tratamentele specifice osteoporozei, doza uzuală este de un comprimat IDEOS®  de două ori pe zi, administrat la un interval de timp după mese, iar comprimatele se pot mesteca.

IDEOS®  poate fi utilizat în timpul sarcinii şi în perioada de alăptare, cu condiţia  ca dozele zilnice să nu depăşească 1500 mg calciu şi 600 UI de vitamina D3.

IDEOS® , acţionează asupra metabolismului calciului, nevoile zilnice de calciu şi vitamina D fiind estimate la 1500 mg calciu şi 500-1000 UI vitamina D.

Astfel pentru suplinirea deficitului de Calciu și Vitamina D3dar și pentru tratamentul asociat al osteoporozei, este recomandat IDEOS® ce conține combinația de 500 mg Calciu și 400 unități internaționale de Vitamina D3.

IDEOS®: 

-          este un medicament indicat în corecţia deficitelor de vitamina D şi calciu dar și  in terapia adjuvantă pentru osteoporoză;

-          aportul de Vitamina D și Calciu are legătură cu tratamentul specific de osteoporoză la pacienţii care au carenţă sau un risc mare de deficit de Calciu și Vitamina D;

-          se eliberează fără prescripție medicală (medicament OTC) și  conține combinația de 500 mg Calciu și  400 unități internaționale (UI) de Vitamina D3, pe 1 tabletă masticabilă;

-          doza uzuală este de un comprimat IDEOS® de două ori pe zi, administrat la un interval de timp după mese, iar comprimatele se pot mesteca;

-          poate fi utilizat în timpul sarcinii şi în perioada de alăptare;

-          calciul corectează carența alimentara;

-          vitamina D și Calciu corectează hiperparatiroidia senilă secundară.

 

IDEOS® este un medicament produs în Franța de către Laboratoire Innotech International, parte din Grupul Innothera, ce are ca scop managementului bolilor ce afectează calitatea vieţii de zi cu zi a pacientilor. 

 

Acest medicament se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

 

Viza de publicitate nr. 66/18.03.2015

Taguri: osteoporozaideoscalciuvitamina d
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/laboratoire-innotech-international/corectia-deficitelor-de-calciu-si-vitamina-d3-incepe-cu-ideos