JAK ASSISTANCE - 10 ani de tractari auto in judetul Iasi

Iasi - 28 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Pe 29 mai 2019 JAK ASSISTANCE implineste 10 ani de cand este alaturi de soferii aflati in dificultate, prin servicii de tractari auto, asistenta rutiera si remorcari in Iasi

Tractari auto in Iasi JAK ASSISTANCE

Tractari auto in Iasi JAK ASSISTANCE

Indiferent de conditiile meteo, momentul din an sau ora tarzie din noapte autospecialele JAK ASSISTANCE au venit in sprijinul soferilor din judetul Iasi care au avut avut un accident sau li s-a defectat masina.

Inca de la inceput compania de tractari auto JAK ASSISTANCE a avut ca misiune oferirea de servicii de asistenta rutiera si tractari in Iasi, la cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate.

Fie ca a fost vorba de probleme tehnice la masina, un accident rutier sau nevoia de a transporta un utilaj, expertii in tractari de la JAK ASSISTANCE si-au pus la dispozitie competentele cu abnegatie.

1. Experienta in tractari

Cei 10 ani de existenta sunt dovada faptului ca marea familie a angajatilor, experti in tractari din aceasata companie si-a facut treaba cu profesionalism.

Membrii echipei sunt specialisti in domeniu, avand o vasta experienta in rezolvarea solicitarilor preluate in domeniul asistentei rutiere, fiind instruiti astfel incat sa acopere orice detaliu in vederea unei colaborari cat mai eficiente, prompte si placute cu clientul.

2. Angajati specialisti in domeniu

Angajatii care lucreaza pe masinile de tractari sunt calificati avand toate cursurile si atestatele necesare.  Compania detine un  numar de 6 autospeciale si remorci de transport auto in Iasi dar si echipamente moderne pentru depanarea la fata locului a defectiunilor.

3. Interventie rapida pe raza judetului Iasi

Interventiile pentru tractari auto in Iasi se fac in regim de urgenta, timpul de interventie fiind sub 25 de minute de la momentul apelului. Dispeceratul este disponibil non-stop.

Serviciile de asistenta rutiera sunt disponibile în Iași, Lețcani, Podu Iloaei, Târgu Frumos, Pașcani, Hanul Ancuței, Cotnari, Hârlău, Rebricea, Păun, Dobrovăț, Răducaneni,  Albița, Popricani și Sculeni.

Pot fi transportate autoturisme, autoutilitare, utilaje agricole defecte sau avariate. Incarcarea si descarcarea acestora se face de catre angajatii companiei in conditii depline de siguranta.

 4. Servicii oferite:

a. Asistenta rutiera in judetul Iasi

Dacă ai rămas în pană pe neașteptate sau ai alte probleme cu mașina, cei de la JAK ASSISTANCE sunt pregătiți să să te ajute prin mici reparații efectuate pe loc sau prin tractarea până la cel mai apropiat service.

Asistenta rutiera se face cu autospeciale plasate strategic în puncte cheie din Iași, reducând astfel timpul necesar să ajungem la tine, pentru a diminua disconfortul provocat de problema cu mașina.

b. Tractari auto in judetul Iasi

JAK ASSISTANCE este prima optiune pentru multi dintre soferii care au nevoie de o firmă de tractări auto in Iasi. Avantajele oferite sunt calitatea serviciilor, prețuri corecte și respectarea timpilor de interventie.

c. Transport utilaje in judetul Iasi

JAK ASSISTANCE ofera servicii de transport utilaje și echipamente industriale, utilaje agricole sau de construcții in Iasi sau alte judete.

Printre clienții companiei se numara firme de construcții, dealeri auto, service-uri auto, ce au nevoie de servicii relocare si transport pentru autovehicule, utilaje, autoutilitare sau containere modulare.

Pentru mai multe detalii despre companie si serviciile oferite vizitati site-ul companiei de tractari: www.iasitracteaza.ro