VictoriaVynn Romania – furnizorul tau de accesorii profesionale pentru manichiura si pedichiura

Targu-Jiu - 10 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Pentru orice femeie manichiura reprezinta un aspect esential ce reflecta atat preocuparea pentru ingrijirea mainilor sale cat si dorinta de a arata bine in orice moment al zilei. Fara indoiala ca unghiile frumoase reprezinta un adevarat accesoriu din arsenalul unei femei puternice si trebuie sa fie ingrijite si sanatoase, fie ca manichiura este facuta acasa sau intr-un salon de cosmetica de catre un profesionist.

New Pure Colors

New Pure Colors

VictoriaVynn Romania aduce pe piata din tara noastra unele dintre cele mai bune produse profesionale pentru ingrijirea unghiilor. Fie ca vorbim de accesorii pentru manichiura permanenta cum ar fi: geluri UV, polygel sau pentru manichiura semipermanenta cum ar fi: oja semipermanenta, rubber base sau lacul de baza UV. 

Calitatea a inceput sa reprezinte un factor esential in alegerea unui furnizor de accesorii profesionale pentru unghii.

VictoriaVynn este o marca americana de produse de cea mai bună calitate pentru profesionistii in ingrijirea unghiilor.

Formulele moderne si la moda ofera posibilitati nelimitate de decorare, de creare a unor modele unice de unghii. Produsele destinate manichiurii permanente cu gel si manichiurii semipermanente sunt create la cele mai inalte standarde de calitate, avand in prim-plan usurinta in folosire atat in saloanele specializate in manichiura si pedichiura cat si personal acasa.

Atunci cand sunt create noile colectii de produse pentru ingrijirea si decorarea unghiilor inspiratia vine de la ultimele tendinte din New York, capitala mondiala a modei.

VictoriaVynn vine sa satisfaca si cele mai inalte exigente in materie de culori pentru accesorizarea unghiilor. Indiferent daca este vorba de oja semipermanenta, gel UV, gel de pictura sau pigmenti unghii, veti gasi tot timpul culorile care sunt in tendinte si astfel veti obtine  rezultate deosebite.

De la culori vii ce scot in evidenta si pana la culori pastelate ce fac din unghii un accesoriu discret ce se asorteaza cu vestimentatia, optiunile sunt nelimitate si tin doar de imaginatia profesionistului si de cerintele clientei salonului de manichiura.

Alaturi de produsele cosmetice pentru unghii, in magazinul online de accesorii profesionale pentru manichiura si pedichiura veti gasi si pile pentru unghii, pensule, clesti si forfectute pentru cuticule dar si sabloane pentru constructia unghiilor false.

Unul dintre principalii factori ce duce la pierderea clientelor de catre un salon cosmetic specializat in manichiura este calitatea produselor si accesoriilor folosite la intretinerea unghiilor. Scapati de aceasta grija folosind produse de calitate superioara VictoriaVynn.

Calitatea rezultatului se va vedea imediat de la rezistenta si stabilitatea in timp a unghiilor construite si pana la rezistenta modelului pictat si a lacului permanent de pe unghie.

Daca aveti un salon de manichiura specializat in unghii gel, sunteti un profesionist stilist protezist specializat in unghii cu gel sau doriti sa va intretineti singura unghiile acasa  obtinerea manichiuri perfecte este foarte usor de realizat prin achizitionarea de oje, geluri UV si solutii pregatire unghii la preturi accesibile din magazinul online VictoriaVynn.ro