A inceput numaratoarea inversa pentru International Travel Conference Romania, editia I

BUCURESTI - 27 mai 2015

Comunicat tip General in Turism

Pe data de 30 mai incepe prima editie a Conferintei Internationale de Turism #Love Romania, un eveniment turistic de exceptie care va aduce la un loc peste 50 de jurnalisti straini, bloggeri si pasionati de turism intr-un tur al Romaniei atent organizat, urmand ca pe data de 13 iunie sa gazduim la Lac de Verde Golf & Leisure Resort a doua parte a evenimentului, care va aduna cei mai reprezentantivi factori ai pietei turistice, alaturi de speakeri din diverse domenii.

 “Scopul acestui proiect este de a promova Romania in strainatate, dar si de a creste nivelul de empatie si sensibilizarea factorilor decizionali in ceea ce priveste functionarea corecta a tuturor mecanismelor implicate in procesul turistic. Mi-am dorit de mult timp organizarea unei intalniri de o asemenea anvergura si a unui eveniment valoros, consistent si constant. Conferinta este la prima sa editie, dar va promit ca va fi cel mai important eveniment in turism din Romania ce se va desfasura o data pe an. Voluntar si cu cea mai mare pasiune am intrat in acest proiect si mi s-au adaugat pe parcurs oameni care cred in el si carora le multumesc.  

declarat Cristina Patrascu, organizator International Travel Conference Romania.

Un concept unic de eveniment turistic, care se anunta a fi unul dintre evenimentele etalon ale turismului romanesc, un eveniment valoros, consistent si constant, International Travel Conference Romania incepe in doar cateva zile, intreaga piata turistica asteptand aceasta prima editie. Prima parte a evenimentului, turul Romaniei, prezinta urmatoarea agenda:

30 mai- sosire oaspeti straini si transfer

  31 mai- deschiderea oficiala a evenimentului si organizarea unui info trip al Bucurestiului (puncte turistice, degustare de vinuri, suprize culinare si entertainment)

1 iunie- Lac de Verde Golf & Leisure Resort (golf, ceremonia ceaiului); Sinaia; tur Sinaia

2 iunie- conferinta Casino Sinaia

3 iunie- Castel Bran, Rasnov; adventure & entertainmen

t4 iunie- Viscri, Sighisoara, Medias

5 iunie- Sibiu

6 iunie-plecare                   

Conferinta Internationala de Turism care va avea loc in data de 13 iunie la Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud PH) incununeaza cu succes concluziile celor 50 de oaspeti, fiind prezentat feedbackul acestora printr-un material atent realizat, cu interventiile fiecarui invitat.

Despre Lac de Verde

Lac de Verde este primul teren privat de golf din Romania, fiind inaugurat in anul 2000. Resortul se intinde pe o suprafata de 24 de hectare, include un teren de golf de 9 gauri; 3 corpuri de cazare, indoor golf; driving range; 2 sali de conferinta; Grand Ballroom; restaurant; spa; activitati de sport & leisure. Incepand cu anul 2013, resortul a fost preluat de catre un grup de investitori chinezi care au inceput atat actiunile de reabilitare, cat si investitii in noi proiecte, atat ca si infrastructura, servicii si actiuni de promovare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lac-de-verde/a-inceput-numaratoarea-inversa-pentru-international-travel-conference-romania-editia-i