Complex Turistic Lac de Verde (Breaza): loc sigur pentru cursuri, traininguri si scoli de vara

Breaza - 30 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Turism, Cursuri

Complexul Turistic Lac de Verde este localizat in Breaza (jud Ph) si dispunde de 24 de ha de domeniul natural, 3 corpuri de cazare -situate la distante considerabile-, alaturi de toate serviciile necesare pentru organizarea cursurilor, trainingurilor sau a scolilor de vara, in conditii de siguranta.

ldv

ldv

 Datorita atuurilor legate de pozitionare si suprafata ale Complexului Lac de Verde (24 ha de domeniu natural, 3 corpuri de cazare), precum si masurilor de siguranta si distantare adoptate, organizarea cursurilor, a trainingurilor si a scolilor de vara in locatia noastra se poate face in conditii de siguranta pentru participanti. 

Loredana Todea , Corporate & Marketing Manager

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea şi evoluţia profesională, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Schimbările tot mai dese obligă la o adaptare rapidă la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare. Astfel, fiecare persoană activă profesional trebuie să se specializeze cât mai mult şi, acolo unde este posibil, pe mai multe arii din domeniul său de activitate.

Institutiile care organzieaza cursuri de formare profesionala sau de specializare cauta sa le ofere cursantilor un mix inedit de servicii pentru a-i atrage: know-how, metode moderne si interactive de predare-invatare, locatii turistice inedite, diversitate,  si servicii la standarde inalte.

Complexul turistic Lac de Verde (Breaza)  intruneste toate cerintele specifice institutiilor organizatoare de cursuri de formare profesionala si specializare, deoarace ofera cursantilor cele mai bune conditii pentru asimilarea informatiilor, un domeniu de 24 de ha de natura, posibilitatea de distantare prin infrastructura de cazare si servicii (3 corpuri de cazare, situate la distante de 350 m intre ele; camere cu terase exterioare; restaurant cu terasa; sali de conferinte), dar si servicii de relaxare.

In ceea ce priveste organizarea cursurilor, a trainigurilor de specializare sau a scolilor de vara, care, de obicei se deruleaza pe mai multe zile, am conceput oferte atractive , care includ servicii complete si diverse, cu tarife incepand de la 45 euro/pers, 2 zile, pensiune completa.

Despre Lac de Verde

Inaugurat in anul 1999, ca primul teren privat de golf din Romania, Lac de Verde s-a dezvoltat si s-a pozitionat pe piata turistica ca un complex turistic care ofera servicii de cazare in cele 33 de camere, servicii de conferinta si organizare de evenimente corporative si private, servicii de relaxare.
Intins pe 24 ha, complexul dispune de un teren de golf cu 9 parcursuri si un index de 58 par; restaurant cu terasa; 33 de camere cu o capacitate de cazare de 80 de locuri; 2 sali de conferinta si un grand ballroom pentru evenimente mari.