Complex Turistic Lac de Verde organizează tabără de vară!

Breaza - 14 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Taberele sunt de fiecare dată pline de activități și oameni care rămân mult timp în mințile copiilor. Sunt amintiri pe care aceștia le vor povesti cu drag și sunt experiențe din care au o mulțime de lucruri de învățat. O tabăra este un mod ideal de a experimenta activităţi noi (fie că vorbim de un sport nou, o limbă străina sau un mix de activități), de a se responsabiliza, dar mai ales, de a se distra şi a-şi face prieteni noi.

tabara de vara

tabara de vara

 "Mai mult decat o tabara de vara, Summer FUNCamp & More ofera un mix de activitati inedite, miscare si socializare, aducand la un loc diferite culturi si obiceiuri, mentalitati si cunostinte. Va fi o prima editie memorabila" 

Cristi Zheng, organizator

În perioada 3-15 iulie a.c, Complex Turistic Lac de Verde, situat în stațiunea Breaza, jud Prahova, organizează tabăra de vară, cu specific de limba engleză și activități sportive,reacreative și de dezvoltare personală.

Tabăra se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10-16 ani, din toată țara, care doresc să experimenteze activități inedite, să își facă prieteni, să învețe limba engleză, să joace golf, un sport strategic, să învețe despre tehnici de discurs și negociere, să participe la teambuildinguri cu tematici diverse, să petreacă seri magice la un foc de tabără, să înoate sau să meargă în drumeții.

Tabăra este organizată de o echipă de tineri entuziaști, care au studiat în străinătate și care doresc să aducă acest concept de "Summer FUNCamp & More" în România, oferindu-le participanților experiențe de neuitat.

Doritorii pot opta pentru pachet de 7 zile (1800 lei), sau pachet de 12 zile (3000 lei), pachete care includ servicii de cazare în camere duble, pensiune completă, curs intensiv de engleză, curs de inițiere în golf, ateliere creative, teambuildinguri tematice și treasure hunt, drumeții, înot și multe altele.

Înscrierile se fac până la data de 1 iulie, iar pentru rezervări și detalii, vă punem la dispozitie următoarele contacte:

WhatsApp: 0748.144.161 (Cristi)

E-mail: rezervari@lacdeverde.ro 

Despre Lac de Verde

Complex Turistic Lac de Verde este situat in statiunea turistica Breaza, jud Prahova. Complexul dispune de 24 de ha de teren natural, precum si de primul teren privat de golf din Romania.
Servicii oferite:
-cazare (28 de camere, 65 de locuri de cazare)
-restaurant si terasa
-teren de golf
-piscina exterioara (in sezonul cald)
-sala de conferinte
-cort pentru evenimente