Descopera golful in Saptamana Portilor Deschise pentru Golf!

BUCURESTI - 26 iulie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Turism

Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud PH) organizeaza in perioada 7-15 august Saptamana Portilor Deschise pentru golf, un eveniment dedicat promovarii golfului, prin care se ofera lectii gratuite de golf, alaturi de discounturi substantiale pentru cursurile de golf.

Descopera golful in Saptamana Portilor Deschise pentru Golf!
 Premisa conform careia golful este un sport exclusivist si scump trebuie dezarmata, deoarece in realitate- cel putin in Romania- golful este un sport accesibil, elegant, strategic, echivalentul tenisului sau pescuitului ca si costuri. Golful este un sport foarte popular in tarile dezvoltate, fiind considerat un sport de socializare, practicat de persoane cu varste foarte diferite, de la 6 la 80 de ani, si chiar mai mult. Prin campaniile de promovare a golfului pe care le desfasuram dorim sa comunicam atuurile golfului si sa atragem cat mai multi practicanti ai acestui sport". 

Loredana Todea, PR & Events Manager

Datorita succesului de care s-a bucurat prima editie a acestui eveniment in anul anterior, dorim sa oferim si in acest an celor interesati posibilitatea de a descoperi particularitatile acestui sport , oferind lectii gratuite de golf (individuale si/sau de grup, alaturi de familie si prieteni). De asemenea, membrii clubului de golf au posibilitatea de a juca alaturi de invitatii lor, pentru care nu se vor percepe taxe de joc si de teren. Tot in aceasta saptamana, doritorii pot obtine cursuri de golf si membershipuri la preturi speciale, atent personalizate.

Un sport elegant, educativ, antrenant, strategic si tehnic, golful  genereaza relaxare psihica si pastreaza in acelasi timp o forma fizica optima, oferind diverse avantaje practicantilor: miscare, relaxare, oportunitati de socializare, networking si business, dar mai ales posibilitatea de a petrece momente placute in natura alaturi de prieteni si familie.

Desi pentru unii poate parea un sport simplu si neatragator, sa duci mingea de la start (tee) la destinatie (green), golful dezvolta rapid dependenta pentru oricine isi face timp sa incerce un swing.

Cei interesati sunt rugati sa  ne contacteze in prealabil pentru programarea lectiilor si verificarea disponibilitatii instructorilor de golf, la urmatoarele contacte: golf@lacdeverde.ro/ 0747.128.210

Despre Lac de Verde

Inaugurat in anul 2000, Lac de Verde Golf & Leisure Resort este primul teren privat de golf din Romania, proiectat conform standardelor si intins pe o suprafata de 24 de ha.
Terenul de golf este unul natural subalpin, cu distante scurte, avand 9 gauri si un index de 58 par, fiind considerat un teren cu un grad ridicat de dificultate, respectiv 8/10.
Datorita acestor caracteristici terenul este agreat atat de jucatorii avansati, cat si de incepatori, acestia avand la dispozitie spatii pentru training: doua terenuri de putting, bunker pentru training, teren de pitching, chiping, green de antrenament, indoor golf si driving range.
Pe langa terenul de golf, resortul dispune de 33 de spatii de cazare, restaurant, 2 sali de conferinte, Grand Ballroom, activitati de sport & leisure (piscina exterioara, paintball, tiroliana, tir cu arcul, lounge, spa).

Taguri: sportmişcarerelaxaregolfcazare munte