Din 15 mai Complexul turistic Lac de Verde isi redeschide portile cu masuri sporite de siguranta

Breaza - 30 aprilie 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Media / Publicitate, Turism

Ca urmare a ultimelor masuri de relaxare anuntate de catre autoritati privind raspandirea Covid19, incepand cu data de 15 mai, Complexul turistic Lac de Verde (Breaza, jud Ph) isi reia activitatea, cu masuri sporite de siguranta.

redeschidem

redeschidem

 Datorita aturiilor legate de pozitionare si suprafata ale Complexului Lac de Verde (24 ha de domeniu natural, 3 corpuri de cazare), am adoptat o serie de masuri de siguranta, igiena si distantare sociala, care vor permite oaspetilor sa se relaxeze si sa se bucure de natura si serviciile noastre, in siguranta. 

Loredana Tiu, Corporate & Marketing Manager

In cazul in care autoritatile vor mentine masurile de relaxare usoara anuntate, am decis sa implementam o serie de masuri de siguranta pentru a ne putea relua activitatea turistica.

In primul rand, Complexul Lac de Verde (Breaza, jud Ph), are atuuri legate  de pozitionare si suprafata, si anume, se bucura  de un peisaj natural de exceptie , intins pe o suprafata de 24 ha. 

De asemenea, structura de cazare este un alt atuu, complexul dispunand de 33 de camere, distribuite in 3 corpuri de cazare, care se afla la o distanta de 350 de m intre ele.

Pornind de la aceste coordonate, dar si speranta intr-o evolutie favorabila a acestei pandemii, precum si nevoia oamenilor de a se relaxa dupa aceasta perioada grea, am decis sa ne reluam activitatea incepand cu data de 15 mai, adoptand urmatoarele masuri de siguranta:

-distantarea sociala: vom relua activitatea cu un volum de maxim 40% din capacitatea de cazare (adica 13-14 camere, in 3 corpuri de cazare), pentru prima luna, cel putin, si ne vom adapta in functie de evolutia situatiei si a masurilor adoptate de catre autoritati.

-in toate camerele, precum si pe intreg circuitul complexului, vor exista recipiente cu dezinfectant

-oaspetii vor primi masti si manusi la check in

- optional, pentru serviciile de masa, se va servi in caserole, in camere sau pe terasele camerelor, sau vom organiza servirea sub forma de picnic in natura

-spatiile de cazare vor fi curatate si dezinfectate dupa check out

-personalul va fi atent instruit sa respecte normele de siguranta

-complexul beneficieaza de zone de gratar, pe care clientii care doresc sa isi prepare mancare, le pot folosi.

Cu siguranta, oaspetii care ne vor vizita vor beneficia de relaxare, aer curat, miscare, plimbari si jocuri in natura, intimitate, dar mai ales siguranta. 

Despre Lac de Verde

naugurat in anul 1999, ca primul teren privat de golf din Romania, Lac de Verde s-a dezvoltat si s-a pozitionat pe piata turistica ca un complex turistic care ofera servicii de cazare in cele 33 de camere, servicii de conferinta si organizare de evenimente corporative si private.
Intins pe 24 ha, complexul dispune de un teren de golf cu 9 parcursuri si un index de 58 par; restaurant; 33 de camere cu o capacitate de cazare de 80 de locuri; 2 sali de conferinta si un grand ballroom pentru evenimente mari.