Evenimentul anului din domeniul comunicatiilor electronice sustinut la Lac de Verde - Golf & Leisure Resort

BUCURESTI - 14 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Social, Tehnologie, Turism

Live site

Lac de Verde - Golf & Leisure Resort gazduieste cea de-a doua editie a Conventiei de Comunicatii Electronice (ACeR), eveniment care va avea loc in perioada 17-19 octombrie 2014.

Evenimentul anului din domeniul comunicatiilor electronice sustinut la Lac de Verde - Golf & Leisure Resort
 Atat noi ca si organizatori (ACeR),cat si sponsorii (DISCOVERY si AXN) le-am pregatit invitatilor un program interesant, petreceri tematice, activitati de relaxare, dar si sesiuni de discutii care au ca obiectiv principal dezbaterea si configurarea agendei nationale privind comunicatiile electronice. Dorim sa concepem si sa implementam strategii si solutii pentru dezvoltarea industriei de comunicatii electronice si a economiei romanesti, actionand in beneficiul consumatorului roman.  

Adrian Neagu - Presedinte ACER

   La conventie vor participa cei peste 40 de membri ai Asociatiei de Comunicatii electronice din Romania, membrii simpatizanti si parteneri din industria de comunicatii electronice, reprezentanti ai autoritatilor de reglementare in industria de comunicatii si audiovizuala din Romania.

Printre invitatii la acest eveniment se numara reprezentanti ai: Consiliului National al Audiovizualului,  Oficiului Roman Pentru Drepturi de Autor –ORDA-, ANCOM, reprezentanti ai Societatii Nationale de Radiocomunicatii RADIOCOM, ai societatilor EUROWEB, DIRECT ONE, SKIN ROMANIA, 2ktelecom. De asemenea, la  eveniment sunt invitati si reprezentanti ai companiilor de comunicatii electronice care nu fac parte din A.C.e.R., -TELEKOM-, si  peste 10 companii din industria de cablu si internet din Romania. Alaturi de reprezentantii institutiilor mai sus mentionate vor participa la eveniment si reprezentanti ai principalelor posturi de televiziune care opereaza in Romania – HBO, DISCOVERY, AXN, KANAL D, PRO TV, ANTENA 1, CARTOON, TRAVEL MIX, TRAVEL.                   

  “Atat noi ca si organizatori (ACeR), cat si sponsorii (DISCOVERY si AXN) le-am pregatit invitatilor un program interesant, petreceri tematice, activitati de relaxare disponibile la Lac de Verde (lectii de golf, tiroliana, paintball, tir cu arcul), dar si sesiuni de discutii care au ca obiectiv principal dezbaterea si configurarea agendei nationale privind comunicatiile electronice. Dorim sa concepem si sa implementam strategii si solutii pentru dezvoltarea industriei de comunicatii electronice si a economiei romanesti, actionand in beneficiul consumatorului roman.” a declarat Adrian Neagu , presedinte ACeR. 

      Asociaţia de  Comunicaţii electronice din România – A.C.e.R. s-a constituit în anul 2012 în conformitate cu prevederile O.G. nr. 26/ 2000 la inițiativa unui grup de operatori din industria de cablu. În prezent, A.C.e.R. numără peste 40 de membri ce au ca principală activitate comunicațiile electonice.

      Lac de Verde - Golf & Leisure Resort este primul teren privat de golf din Romania, intinzandu-se pe o suprafata de 24 de ha de natura pura. Resortul, situat in orasul Breaza, judetul Prahova, dispune de un teren de golf cu 9 gauri, spatii de cazare (34 de camere); 2 Sali de conferinte; Grand Ballroom ; restaurant; activitati de sport & leisure (paintball, tiroliana, tir cu arcul, piscina, snow tubing; golf team building, spa)