Lac de Verde Golf Club si Midocar organizeaza Cupa Audi By Midocar.

BUCURESTI - 3 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Sport, Turism

Duminica, 13 octombrie, Lac de Verde Golf Club (Breaza) si Midocar (primul importator Volkswagen si Audi , pe piata romaneasca) organizeaza Cupa Audi by Midocar, o competitie de golf cu multe premii si suprize oferite de catre sponsorul Midocar.

golf

golf

Competitia se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Golf, fiind  asteptati peste 30 de jucatori, membri ai clubului si jucatori de golf. Competitia se desfasoara intr-un sistem de joc  Stableford brut si net, cu administrare de handicap, cu 3 categorii de joc: HCP 0-18 Barbati; HCP 19-36 Barbati si HCP 0-36 Ladies.

Sponsorul Midocar va premia mai multe categorii de joc: premiul cel mare consta intr-un test drive prelungit, de weekend, cu unul dintre cele doua modele Audi abia lansate (Audi A4 sau Audi Q7) si alte 10 premii constand in accesorii originale Audi.

De asemena, pe parcursul competitiei, cele doua modele Audi (Audi A4 si Audi Q7) vor fi expuse in incinta complexului Lac de Verde, disponibile pentru test drive.

Taxa de turneu este de 80 de lei pentru membrii clubului si 150 de lei pentru non-membri si include taxele de participare, green fee-ul, coffee break si pranzul festiv..

Campionatul incepe cu o sedinta tehnica  la ora 09:00, urmata de startul jocului si se incheie in jurul orei 15:00 cu festivitatea de premiere si pranz.

Terenul de golf de la Breaza este un teren natural subalpin,intins pe o suprafata de 24 ha, cu distante scurte, avand 9 gauri si un index de 58 par, fiind considerat un teren de golf cu grad ridicat de dificultate, respectiv 8/10. Datorita acestor caracteristici, terenul este agreat atat de jucatorii avansati, cat si de incepatori, acestia avand la dispozitie spatii pentru training: doua terenuri de putting, teren de pitching,green de antrenament si indoor golf .

Midocar, sponsorul competitiei, este primul importator Volkswagen si Audi de pe piata romaneasca, cu un istoric de peste 27 de ani in domeniul auto.

 MIDOCAR oferă soluţii personalizate de proiectare şi construcţie a autovehiculelor cu destinaţie specială: autolaboratoare, autofrigorifice, shop-uri mobile, service-uri mobile, avand o vasta experienta pe piata vanzarilor de masini, dar si serviciile after sales.

Despre Lac de Verde

Lac de Verde este primul teren privat de golf din Romania, fiind inaugurat in anul 2000, cu o investitie initiala de 10 milioane de euro.. Resortul se intinde pe o suprafata de 24 de hectare, include un teren de golf de 9 gauri; 3 corpuri de cazare, cu o capacitate de 85 de locuri; indoor golf; driving range; 2 sali de conferinta; Grand Ballroom; restaurant; spa; activitati de sport & leisure ( tiroliana, golf team building; tir cu arcul; piscina exterioara; )