Lac de Verde Golf & Leisure Resort inaugureaza noul lounge

BUCURESTI - 17 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sport, Turism

Lac de Verde Golf & Leisure Resort a inaugurat noul lounge in cadrul unui eveniment deosebit, plin de eleganta si rafinament, care a avut loc in data de 8 martie.

Lac de Verde Golf & Leisure Resort inaugureaza noul lounge

Inaugurarea noului lounge a avut loc printr-un  eveniment in eveniment, in care am avut onoarea sa avem ca si oaspeti persoane deosebite, iar doamnele si domnisoarele care ne-au trecut pragul au avut parte de o seara eleganta si plina de surprize.

Evenimentul de lansare a noului lounge a beneficiat de sprijinul unor parteneri dragi, "Casa Stil Jon"-evenimente cu stil - si "Coaforul Tau", parteneri alaturi de care am oferit oaspetilor un program deosebit: cafe concert, sesiune de make up si hair styling; prezentare de moda, tombola cu premii, preparate culinare atent alese si o frumoasa petrecere de primavara.

Noua zona de relaxare si distractie vine sa completeze paleta serviciilor complexului, oferind clientilor un spatiu modern in care pot petrece momente de calitate alaturi de prieteni sau colegi.

Lounge-ul este dotat cu o zona de bar unde oaspetii nostri pot savura cocktailuri delicioase si alte bauturi, pizza si alte preparate culinare usoare. De asemenea, lounge-ul este dotat cu biliard, tenis de masa, darts, arc si zona de indoor golf, dorind sa oferim clientilor servicii cat mai diverse, adaptate celor mai variate preferinte.

"Aceasta zona completeaza foarte bine serviciile noastre, fiind complementara si serviciilor de conferinta , lounge-ul aflandu-se in corpul de cladire care gazduieste si sala de conferinta Paul Tomita, inaugurata in toamna anului trecut.

Proiectele noastre de reabilitare si dezvoltare au inceput intr-un mod alert inca din vara anului trecut, finalizand cateva dintre ele, printre care un Grand Ballroom,  sala de conferinta Paul Tomita si lounge-ul, urmand in perioada imediat urmatoare crearea unei zone de spa si relaxare, alaturi de inaugurarea piscinei exterioare. Pe termen mediu si lung dezvoltarea serviciilor si infrastructurii complexului implica si alte proiecte, unele mult mai mari ca si amploare si bugete", a declarat Daniel Tiu, manager Marketing si Dezvoltare.

Despre Lac de Verde

Lac de Verde este primul teren privat de golf din Romania, fiind inaugurat in anul 2000, cu o investitie initiala de 10 milioane de euro, investitia apartinand omului de afaceri Robert Deutsch. Resortul se intinde pe o suprafata de 24 de hectare, include un teren de golf de 9 gauri; 3 corpuri de cazare, cu o capacitate de 85 de locuri; indoor golf; driving range; 2 sali de conferinta; Grand Ballroom; restaurant; spa; activitati de sport & leisure (paintball, tiroliana, golf team building; tir cu arcul; piscina exterioara; snow tubing)
Incepand cu anul 2013, resortul a fost preluat de catre un grup de investitori chinezi care au inceput atat actiunile de reabilitare, cat si investitii in noi proiecte, atat ca si infrastructura, servicii si actiuni de promovare, rezultatele materializandu-se prin cresterea numarului de clienti ,largirea portofoliului clientilor corporate, intarirea brandului si a pozitiei pe piata turistica, dar si prin feedbackul pozitiv primit din partea clientilor in ceea ce priveste frumusetea complexului si calitatea serviciilor oferite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lac-de-verde/lac-de-verde-golf-leisure-resort-inaugureaza-noul-lounge