O noua imagine si servicii Lac de Verde - Golf & Leisure Resort

BUCURESTI - 16 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sport, Turism

Live site

Lac de Verde, primul teren privat de golf din Romania, revine pe piata turistica si hoteliera cu o noua imagine si cu noi servicii, resortul fiind preluat de catre un grup de investitori chinezi.

Club House - Lac de Verde - Golf & Leisure Resort

Club House - Lac de Verde - Golf & Leisure Resort

 Avem o strategie si un plan de dezvoltare bine structurate, iar investitiile vor continua si in anii urmatori, dorind sa cream si sa implementam un concept complex al serviciilor hoteliere, bazat pe calitate si diversitate.  

Zheng Xing - CEO Lac de Verde

             Incepand cu aceasta toamna Lac de Verde, primul teren privat de golf din Romania si una dintre cele mai frumoase proprietati din tara, devine Lac de Verde Golf & Leisure Resort, adresandu-ne astfel unei categorii diverse de clienti, pe langa pasionatii de golf.

            Un concept aparte, situat la o ora de Bucuresti, in localitatea Breaza, judetul Prahova, Lac de Verde Golf & Leisure Resort isi intregeste si armonizeaza paleta de servicii business prin inaugurarea unei noi sali de conferinte cu o capacitate de 150 locuri, dotata cu infrastructura moderna, alaturi de introducerea unor noi servicii atragatoare pentru segmentul corporate, si nu numai: tiroliana, paintball, tir cu arcul, golf team building.

            Pe langa segmentul business, Lac de Verde gazduieste evenimente private deosebite, care se pot desfasura in cele 2 sali disponibile sau in noul Grand Ballroom (cort ), avand o capacitate de 300 de locuri.

            “Avem o strategie si un plan de dezvoltare bine structurate,  iar investitiile vor continua si in anii urmatori, dorind sa cream si sa implementam un concept complex al serviciilor hoteliere, bazat pe calitate si diversitate. Suntem pozitionati pe piata ca un club de golf profesionist, iar prin noile servicii si investitii dorim sa fim un partener de incredere pentru evenimente corporate si private, dar si o destinatie preferata pentru relaxare. Prin aceste actiuni dorim sa revigoram si sa contribuim la dezvoltarea zonei Breaza, beneficiind de sprijinul autoritatilor locale”, a declarat Zheng Xing, CEO Lac de Verde .

In acest sens, in data de 17 septembrie 2014 organizam evenimentul Ziua Portilor Deschise, eveniment adresat agentiilor de turism, agentiilor organizatoare de evenimente si promotorilor turismului prahovean si romanesc

 

 

Despre Lac de Verde

Lac de Verde este primul teren privat de golf din Romania, fiind inaugurat in anul 2000, cu o investitie initiala de 10 milioane de euro, investitia apartinand omului de afaceri Robert Deutsch. Resortul se intinde pe o suprafata de 24 de hectare, include un teren de golf de 9 gauri; 3 corpuri de cazare, cu o capacitate de 85 de locuri; indoor golf; driving range; 2 sali de conferinta; Grand Ballroom; restaurant; spa; activitati de sport & leisure (paintball, tiroliana, golf team building; tir cu arcul; piscina exterioara; snow tubing)
Incepand cu anul 2013, resortul a fost preluat de catre un grup de investitori chinezi care au inceput atat actiunile de reabilitare, cat si investitii in noi proiecte - infrastructura, servicii si actiuni de promovare a brandului-.