O noua prezentare pentru Lac de Verde Golf & Leisure Resort

BUCURESTI - 25 octombrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Turism

Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud Ph) a lansat noul website www.lacdeverde.ro , care beneficieaza de un design atractiv, modern, fiind mobile friendly si cu un continut si structura usor de parcurs, atat in limba romana, cat si pentru versiunea in engleza.

site

site

 Noul site lacdeverde.ro este un proiect de referinta in industrie, utilizand cele mai avansate tehnologii, precum si un concept grafic creativ si curajos, ce pune in valoare toate avantajele complexului Lac de Verde. Proiectul este un succes datorita atentiei la detalii si mai ales datorita rafinarii continue pana in punctul in care clientul a fost pe deplin multumit de rezultatul final. 

Lucian Ungureanu, General Manager Justpixel

Cu un istoric de peste 15 ani pe piata turistica si de golf, Lac de Verde Golf & Leisure Resort a lansat un nou website care sa corespunda nevoilor tehnologice actuale: optimizare pentru varianta responsive (mobile); o structura  si continut facil de parcurs pentru cautari; design atractiv care sa prezinte atuurile complexului; tehnici si solutii eficiente  de optimizare SEO pentru rezultate in cautari.

Pentru noul website www.lacdeverde.ro, impreuna cu firma de webdesign Justpixel, am incercat sa combinam elementele de identitate vizuala cu solutii tehnice si de optimizare personalizate, prin care sa livram un produs care sa corespunda atat nevoilor de prezentare si promovare ale brandului turistic,  dar si ale consumatorului activ, care isi cauta informatiile  cu precadere in mediul online.

"Noul site lacdeverde.ro este un proiect de referinta in industrie, utilizand cele mai avansate tehnologii, precum si un concept grafic creativ si curajos, ce pune in valoare toate avantajele complexului Lac de Verde. Proiectul este un succes datorita atentiei la detalii si mai ales datorita rafinarii continue pana in punctul in care clientul a fost pe deplin multumit de rezultatul final",  a declarat Lucian Ungureanu, General Manager Justpixel.

Pentru clientii existenti, dar si potentialii clienti care doresc sa se bucure de un sejur de relaxare, de un joc de golf,  sau sa organizeze un eveniment corporativ sau privat, noul site le va oferi toate informatiile de care au nevoie, usor si rapid. 

Despre Lac de Verde

Inaugurat in anul 1999, ca primul teren privat de golf din Romania, Lac de Verde s-a dezvoltat si s-a pozitionat pe piata turistica ca un complex turistic care ofera servicii de cazare in cele 33 de camere, servicii de conferinta si organizare de evenimente corporative si private.
Intins pe 24 ha, complexul dispune de un teren de golf cu 9 parcursuri si un index de 58 par; restaurant; 33 de camere cu o capacitate de cazare de 80 de locuri; 2 sali de conferinta si un grand ballroom pentru evenimente mari.