S-a deschis sezonul de golf la Lac de Verde (Breaza, jud Ph)

Breaza - 24 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sport, Turism

Sambata, 19 iunie s-a dat startul unui nou sezon de golf la Lac de Verde (Breaza, jud Ph), primul teren privat de golf din Romania, deschis in 1999.

golf Breaza

golf Breaza

 "Dupa un an 2020 atipic, strategia clubului de golf are in vedere obiective privind accesibilitatea pe teren, flexibilitatea vizand resursele financiare si de timp ale jucatorilor, precum si asigurarea conditiilor optime de joc, a sigurantei si a confortului fizic si psihic al jucatorilor" 

-reprezentantii clubului de golf

Pentru sezonul 2021, conducerea clubului de golf a dezvoltat politici de servicii si acces specifice acestui sport, bazate pe strategia de rezilienta, oferind jucatorilor si pasionatilor de golf din tara si strainatate posibilitatea de a practica acest sport in conditii de siguranta si confort.

Politicile tarifare din acest sezon , privind accesul pe terenul de golf se bazeaza pe taxe de acces, cu tarife incepand de la 150 lei/zi, oferind posibilitatea jucatorilor de a petrece o zi intreaga pe terenul de golf de la Breaza, contra taxelor stabilite, managementul renuntand in acest an la taxele de membership.

O alta noutate a clubului de golf pentru anul 2021 este Scoala de Golf, coordonata de catre Sorin Ungureanu, pasionat antrenor de golf, acreditat PGA, de Andrei Ionescu si alti instructori. Scoala de golf este un program adresat tuturor categoriilor de varsta (5-99), care doresc sa descopere tainele acestui joc nobil sau sa isi perfectioneze jocul, organizandu-se cursuri de initiere sau perfectionare in golf cu examinare si emitere de carduri sportive , cu valabilitate internationala, sub egida Federatiei Romane de Golf.

In ceea ce priveste calendarul competitional pentru acest sezon, clubul de golf va organiza competitii de pitch & putt pentru adulti, seniori, juniori si lady`s.

“Dupa un 2020 atipic, strategia clubului de golf are in vedere coordonate privind accesibilitatea pe teren, flexibilitatea resurselor de timp si financiare, precum si asigurarea conditiilor optime de joc, a sigurantei si confortului jucatorilor”- au declarat reprezentantii clubului de golf .

                                                                                                                                                          

Despre Lac de Verde

Complexul turistic Lac de Verde (Breaza, jud Ph) se intinde pe o suprafata de 24 ha si include: teren de golf de 9 gauri, cu un index de 58 par; 33 de spatii de cazare, in trei corpuri distincte; 3 sali de conferinte si evenimente; grand ballroom pentru evenimente private; cea mai mare si moderna baza de joaca si miscare pentru copii si adulti, din zona; facilitati sportive , de relaxare si agrement.