Laggards

Definitie Laggards

Membrii unei comunitati care adopta cel mai geu un produs. Vezi Diffusion of Innovation (dizuziunea inovatiei) Early Adopters (adoptantii timpurii) Early Majority (majoritatea timpurie) Innovators (inovatorii) Late Majority (majoritatea tarzie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Laggards? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Laggards.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Laggards. Definitiile termenilor despre Laggards cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Laggards, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Laggards.