Lagged Response

Definitie Lagged Response

Raspunsul intarziat din partea consumatorilor la o campanie de advertising masurarea efectului unei campanii care este in desfasurare este mai greu de realizat in cazul unui raspuns intarziat

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lagged Response? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lagged Response.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lagged Response. Definitiile termenilor despre Lagged Response cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lagged Response, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lagged Response.