3 căzi de baie potrivite pentru tine

BUCURESTI - 14 iunie 2022

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Cum alegi o cadă potrivită pentru tine? Care sunt principalele tipuri de cadă și ce este bine de știut? Iată mai multe informații!

laguna.ro

laguna.ro

Una dintre cele mai importante achiziții făcute pentru baia ta are în vedere cada și asta pentru că, aceasta, îți oferă cele mai frumoase clipe de relaxare la sfârșitul unei zile lungi și obositoare la locul de muncă.

            Cada pe care o alegi este foarte importantă pentru că reprezintă o achiziție pe termen lung și trebuie să corespundă cu nevoile și preferințele pe care tu le ai. Cada are și un rol estetic în baia ta, și astfel, alegerea acesteia trebuie să fie făcută și din punct de vedere estetic pentru a aduce un aer modern și proaspăt.

            Alegerea căzii potrivite pentru tine poate ulterior fi dificilă deoarece pe piață există nenumărate variante și modele. În următoarele rânduri, îți vom oferi 3 căzi de baie potrivite pentru tine, pe care le poți găsi la Laguna, într-un raport bun calitate-preț.

    1. Cada freestanding Cast Marble Praga XL

Această cadă are o dimensiune de 1700 x 700 x 620 centimetri și este confecționată din compozit mineral. Cada freestanding are o scurgere laterală și nu are prea plin, dar are un design uimitor de modern, perfect de integrat într-o baie în stilul acesta.

    2. Cada asimetrică Besco Rima

Această cadă este perfectă pentru baia ta amenajată în stil modern, datorită formei sale asimetrice. Cu o dimensiune de 170 x 110 centimetri, confecționată din acryl, reprezintă cea mai bună alegere pentru care poți opta.

    3. Cada rectangulară Besco Modern

Această cadă este perfectă pentru o baie amenajată în stilul minimalist modern datorită design-ului ei unic, dar mai ales simplu. Cu o dimensiune de 160 x 70 centimetri, confecționată din acryl, poate fi  montată cu panouri sau încastrată.

Cum alegi cada potrivită pentru tine?

Indiferent de spațiul de care dispui în camera de baie, fie că este de o dimensiune mare sau mai mică, trebuie să ai în vedere toate elementele importate, precum toaleta, chiuveta și cada de baie, pentru ca acestea să se completeze reciproc și să creeze stilul unitar.

Atunci când îți dorești o cadă de baie te gândești la nenumărate lucruri precum „ Ce tip de cadă pentru baie să aleg, dar care să mi se și potrivească?”, „Din ce fel de material ar trebui să fie confecționată?”, „Să aleg o cadă cu funcții speciale?”, „Ce dimensiune să aleg pentru cada de baie?”. Iar pentru ca alegerea ta să fie mult mai ușoară, am hotărât să îți răspundem la toate aceste întrebări.

Tipuri de cadă de baie:

-Cada de baie cu aspect standard, acesta este cel mai cunoscut tip de cadă de baie. Cu tipul standard nu vei da greș niciodată.

-Cadă de baie adâncă, aceasta este ideală pentru persoanele mai corpolente.

-Cada de baie cu masaj, această cadă de baie propulsează jeturi de apă și este ideală pentru persoanele care își perec foarte mult timp în baie pentru clipe minunate de relaxare.

Materialul folosit pentru confecționarea căzii de baie:

-Fibră de sticlă, este un material durabil, dar predispus la ciobire.

-Porțelan, este durabil, dar este destul de delicat.

-Acril, este un material ușor, dar rezistent la ciobituri și lovituri.

-Ceramica, este un material durabil, dar are nevoie de întreținere migăloasă, în scopul evitării deteriorării.

-Marmura, acest material are un aspect fabulos și este foarte durabil, dar are nevoie de o întreținere atentă.

În funcție de numărul de metri pătrați din baie poți alege și dimensiunea căzii de baie:

-Pentru o baie mică poți alege o cadă mică cu o dimensiune de 80 x 80 centimetri sau de 100 x 100 centimetri

-Pentru o baie cu o dimensiune medie poți opta pentru o cadă pe colț sau convențională cu o dimensiune de 150 x 150 centimetri.

-Pentru o baie mare poți alege o cadă de două persoane.

Laguna este locul ideal în care poți găsi nenumărate modele și tipuri de căzi, în funcție de dimensiunea băii tale și de preferințele pe care le ai.

Taguri: laguna