Lalique    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Lalique

 • Lalique. Linia de mobilier LALIQUE Maison

  Lalique

  Bucuresti - 4 May 2012

  Comunicat de My House - The Art of Living

  ... Lalique , maestrul francez incontestabil al cristalului, lansează în premieră colecția de mobilier, accesorii decorative și lenjerie pentru pat. Într-un spirit Art Déco, Lalique MAISON s-a născut ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mobilier de lux , my house , cristal , lalique , lalique maison

  Vezi toate comunicatele de presa despre Lalique

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Lalique.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Lalique. Informatiile despre Lalique cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Lalique, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Lalique, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.