Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor S.C. LAM 4 KIDS S.R.L.

BUCURESTI - 29 decembrie 2020

Comunicat tip General in HoReCa

SC LAM 4 KIDS SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” S.C. LAM 4 KIDS S.R.L.” proiect nr RUE M2-2688 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” S.C. LAM 4 KIDS S.R.L.

SC LAM 4 KIDS SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” S.C. LAM 4 KIDS S.R.L.” proiect  nr RUE M2-2688 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 09.12.2020

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC LAM 4 KIDS SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 

Valoarea proiectului este de 674599,37 lei (valoarea totala) din care : 586608.15 lei grant si 87991.22 lei cofinanțare.

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

 

Date de contact:

SC LAM 4 KIDS SRL-  BUCUREŞTI, Şos. OLTENIŢEI, nr. 87-99, etaj 4 integral, sector 4

e-mail : office@lamevents.ro

telefon : 0723862454

site:  www.lamevents.ro

 

Persoană de contact:

DINU GELU – Administrator

SC LAM 4 KIDS SRL

office@lamevents.ro

0723862454

www.lamevents.ro

Despre LAM EVENTS

LAM EVENETS este o firmă de catering din București, cu o bogată experiență în organizarea de evenimente corporate cat si evenimente private de tip nunți, botezuri, etc
LAM EVENTS detine si un spatiu propriu de evenimente BIG BALLROOM - aici se pot organiza toate tipurile de evenimente
BigBallroom – salon de evenimente – locul ideal pentru organizarea oricarui tip de petrecere (nunta, botez, aniversare) sau evenimente corporate.

Avem experiența ultimilor 15 ani, în care noi, echipa LAM EVENTS, am performat în industria Ospitalității, la cel mai înalt nivel. Ne definesc serviciile profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: conferințe, pauze de cafea, întâlniri de afaceri sau lansări de produse.

Toate acestea au nevoie de o identitate care să încânte prin detalii și atenție, iar noi oferim servicii personalizate complexe.

Salonul BigBallroom are un aspect rafinat in care traiesti si savurezi din plin orice eveniment.