LAMONZA lanseaza noua serie de genti de calatorie ELITE

BUCURESTI - 14 martie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

ELITE este cea mai recenta linie de genti de calatorie lansata de LAMONZA in Romania care cuprinde pe langa trei dimensiuni de trolley-uri, o geanta de accesorii, una de voiaj, un rucsac si un flight case

LAMONZA lanseaza noua serie de genti de calatorie ELITE

LAMONZA isi completeaza portofoliul de produse de ultima tehnologie prin lansarea pe piata din Romania a seriei ELITE.

Aceasta se remarca prin materialul extrem de rezistent, usor si practic (EVA), cat si prin accesoriile si culorile disponibile.
Astfel, trolley-urile LAMONZA ELITE beneficiaza de ultima tehnologie in ceea ce priveste stabilitatea si manevrabilitatea prin cele 4 roti spinner (rotire 360*) si 2 extra roti retractabile. Culorile seriei transforma aceste produse in genti potrivite oricarui tip de persoana, fie ea eleganta sau sportiva si oricarui tip de calatorie, fie vacanta sau de afaceri.

De acum, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru problemele aparute sau provocate produselor LAMONZA, deoarece aveti garantie 1 an si service gratuit life time pentru toate partile componente.

Puteti viziona toate produsele LAMONZA pe www.lamonza.ro si studia ultimile tendinte in materie de genti de calatorie - modele, culori, materiale si facilitati tehnice.

Despre LAMONZA

Marca LAMONZA este importata si distribuita in Romania de AZAD ENTERPRISES.
Tel 021 336 28 58
Fax 021 336 28 54
office@lamonza.com