Finalizare implementare proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor” – LANEXIM 2000 S.R.L.

BUCURESTI - 28 ianuarie 2022

Comunicat tip General in Retail

prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 10119 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020

[27.01.2022]

Anunț finalizare implementare proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor” – LANEXIM 2000 S.R.L.

LANEXIM 2000 S.R.L. anunta finalizarea proiectului Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 10119 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de

finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost MEEMA) / A.I.M.M.A.I.P.E. București, M2-12154 / 23.07.2021 pana la data de 27.01.2022

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii LANEXIM 2000 S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: - menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni. - menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 260.896,4175 lei din care: 226.866,45 RON  grant acordat 34.029,9675 RON cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Date de Contact

Persoană de contact: Balan Mircea

Telefon : 0744334840