Lant voluntar

Definitie Lant voluntar

Grupare de grosisti prin asociere cu detailisti avand ca obiectiv crearea unei centrale de cumparare, cu scopul supravietuirii lor fata de concurenta realizata de catre comerciantii integrati (sucursalisti) sau de catre comerciantii asociati (cooperari de detailisti).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lant voluntar? Propune definitie

Poze Lant voluntar

 • Legea Voluntarului

  Poza: Legea Voluntarului

 • Vreau sa fiu voluntar EMA !

  Poza: Vreau sa fiu voluntar EMA !

 • Echipa

  Poza: Baylor are "Voluntar de profesie"

 • Voluntariat pentru Timisoara 2009

  Poza: Voluntariat pentru Timisoara 2009

 • Vezi toate pozele despre Lant voluntar

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lant voluntar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lant voluntar. Definitiile termenilor despre Lant voluntar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lant voluntar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lant voluntar.