Laser Megazone - o mana intinsa pentru copii

BUCURESTI - 29 mai 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Laser Megazone invită duminică, 1 Iunie, copiii din orfelinatele bucureştene să îşi sărbătoarească ziua cu zâmbetul pe buze. Copiii din centrele de plasament din Bucureşti vor sărbători Ziua Copilului cu jocuri de laser tag , suc şi prăjituri. Iar la sfârşit vor pleca şi cu o jucărie cadou.


Laser Megazone întinde o mână copiilor protejaţi şi îi invită la centrul de joc din Bdul Iuliu Maniu să sărbătorească 1 Iunie cu jocuri şi veselie.
Începând cu ora 15:00, zeci de copii de la mai multe centre de plasament din Bucureşti, dar şi copii care fac parte din sistemul de protecţie vin la noi să se bucure de jocul de laser tag.
În timp ce adulţii sunt ocupaţi cu spectacolul alegerilor electorale, copiii vor găsi răgazul să se joace în voie la petrecerea pe care o dăm pentru ei, de ziua lor.
Duminică vor participa copiii din programul 'Liga Tinerilor Fotbalişti', mai exact echipa de fotbal a sectorului 6 – ‘Vulturii Negri’, echipă formată din copii protejaţi prin programele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
Partenerul acestui eveniment este Tymbark - care le va oferi copiilor sucuri.
Începând cu ora 15.00, jurnaliştii care vor să-i vadă bucurându-se pe cei care râd mai rar decât copiii ce-şi au zilnic părinţii lângă ei sunt aşteptaţi la super-sala amenajată de noi în Bulevardul Iuliu Maniu numărul 7 (în spatele sălii de Bingo deasupra căreia funcţionează sala de culturism a BGS, lângă APACA).

Despre LASER MEGAZONE

Laser Megazone este cea mai mare arena de laser tag din Romania.
Laser Megazone este un gen de paintball virtual sau un joc PC transpus în realitate.
Este un joc de actiune într-o sala uriasa în care este amenajat un labirint real cu o multime de obstacole special gândite si amplasate pentru a-ti usura sau, din contra, îngreuna misiunea. Si, pe lânga acestea, o multime de efecte speciale ...


Laser Megazone
O experienta care va lasa urme …
www.lasermegazone.ro
Bdul Iuliu Maniu, nr. 7
Sector 6
061102 Bucuresti
Tel. : 021.316.41.20