LASTING System si Dell organizeaza la Timisoara conferinta „Dell Storage & Virtualization”

Timisoara - 24 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Marti, 24.03.2009, Timisoara: LASTING System si Dell Romania, anunta organizarea conferintei pe tema Dell Storage & Virtualization. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 10, in Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri Timisoara, si face parte dintr-o serie nationala de conferinte pe aceasta tema, desfasurate in orasele Cluj, Timisoara, Sibiu si Brasov.

Programul va incepe cu prezentarea Dell Storage & Virtualization, sustinuta de catre Dragos Tudor, SMB Channel Manager Romania si Serban Zirnovan, Dell Enterprise Business Manager Romania & Bulgaria. Vor raspunde la intrebarile celor prezenti domnul Zirnovan, si Adrian Laitin, Business Development Manager, LASTING System.

Virtualizarea serverelor este un subiect de maxima actualitate in lumea IT-ului si asta datorita unor avantaje economice consistente, permitand unor sisteme de operare multiple sa functioneze pe baza unei singure masini fizice, ca „virtual machine”. Astfel, se garanteaza consolidarea infrastructurii si minimizarea numarului de masini.

Participantii vor avea posibilitatea de a interactiona cu specialisti in domeniu si vor putea afla direct de la acestia cele mai noi detalii cu privire la Dell EqualLogic PS Series, la solutiile de storage de la Dell pentru Microsoft Hyper-V si la noile modele de servere Dell PowerEdge.
LASTING System este partener autorizat Dell pentru distributie si service.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lasting-software/lasting-system-si-dell-organizeaza-la-timisoara-conferinta-dell-storage-virtualization