SC ROYAL YACHT SRL in faliment

BUCURESTI - 26 iunie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

SC ROYAL YACHT SRL “rau platnic”

SC ROYAL YACHT S.R.L. cu sediul in Constanta, B-dul Tomis Corpul C1, Nr.129-131, Etaj P, Jud Constanta, cod unic de inregistrare 16909822, J13/8140/2004, a intrat in faliment conform sentintei pronuntate de catre Tribunalul Constanta in dosarul nr 3047/118/2007.
Societatea este detinuta de catre omul de afaceri Florin Carstocea cu un procent de 95% si de fiica acestuia Roxana Carstocea cu un procent de 0,5%. De asemenea, Florin Carstocea are si calitatea de administrator al acestei societati comerciale.
Motivul introducerii cererii de deschidere a procedurii prevazute de Legea 85/2006 – “Legea insolventei” este neachitarea catre unul dintre partenerii de afaceri a unei sume fabuloase.
Societatea figureaza de asemenea ca “rau platnic” pe http://www.bursadecreante.ro, fiind postata pe acest site ca urmare a neachitatii debitelor restante catre partenerii de afaceri.
Conform datelor furnizate de catre Oficiul National al Registrului Comertului, societatea in discutie are ca principal obiect de activitate “constructii si reparatii de ambarcatiuni sportive si de agrement” si 120 de obiecte de activitate secundare.

Florin Carstocea este actionar in nici mai mult nici mai putin de 17 societati comerciale: Neptun Yacht SRL, Royal Yacht SRL, Art Style Project SRL, Romagro Prod SRL, Agroserv Prod SRL, Ecorom Vit SRL, Pontus Euxin Media SRL, Sadon SRL, Markant SRL, Filos SRL, Grup Petrol Marin SA, Hotel Central SA, Petroserv SA, Euro Fashion SRL, Climatronic SRL, RIG Service SA, RHC City Crown SRL.

Despre LAVECO SRL

constructii si reparatii de ambarcatiuni sportive si de agrement
0241588830

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/laveco-srl/sc-royal-yacht-srl-in-faliment