32 de tineri lideri!

BUCURESTI - 13 august 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Leadership Summer School a reunit la Timisul de Sus intre 3 si 8 August pe 32 dintre tinerii lideri ai Romaniei sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei. Au fost 5 zile de training, activitati indoor / outdoor si prezentari interactive din partea a 10 lideri autentici, care au contribuit la realizarea unui eveniment unic, primul de acest gen din tara noastra.

Dintr-un total de 2000 de aplicanti, au fost selectati cei mai buni 32 de tineri care fac diferenta in mediul in care se afla, care determina progresul si pe care ii certificam drept viitori lideri ai acestei tari. Echipa LEADERS este onorata ca i-a cunoscut, a lucrat alaturi de ei si si-au depasit reciproc, lucruri pentru care le multumeste.

De-a lungul programului mentorii lor si ajutoarele echipei LEADERS au fost Raed Arafat, Fondator SMURD; Maia Morgenster, Actrita; Cristian Oros, Country Manager; Abbott Laboratories; Mihai Tudor, Director General Romania, IBM; Alexandru Badulescu, Country Manager, Western – Union; Catalin Ionescu, Chairman, Codecs; Laurentiu Chirita, Capitan-Comandor, Fortele Aeriene Romane; Ioan Mihalache, Colonel, IGSU; Liz Galvez, Director Executiv Aspen Institute si Calin Ile, Director General, Ibis Hotels. Programul a fost completat de echipa Parc Aventura Brasov, specialistii in prim-ajutor SMURD si trainerii in materie de leadership ai Fundatiei LEADERS.

Leadership Summer School 2008 a fost un program al Fundatiei LEADERS, organizat cu suportul major al Continental Hotels si sustinut de Bancpost, EOS-KSI, Hella, Ibis si IntellCompetitiv. Pentru a afla despre urmatoarele initiative din programul Leadership School puteti accesa www.leadershipschool.eu sau trimite un e-mail la adresa de contact de pe acelasi website.

Despre LEADERS Romania

LEADERS Romania este o organizaţie non-profit angajată în dezvoltarea tinerilor responsabili, capabili şi inovatori cu aptitudini de lider, care vor vor acţiona şi îşi îndrepta eforturile spre progresul societăţii româneşti. Obiectivul nostru este de a construi capacitatea societăţii româneşti prin dezvoltarea componentei de leadership în rândul generaţiei de tineri cu putere de decizie, care vor avea oportunitatea de a trăi într-o societate construită prin forţe proprii şi care sunt cei mai capabili de a folosi şansa, aptitudinile şi instrumentele necesare pentru o reformă de succes. Informaţii suplimentare pot fi accesate pe www.leaders.ro.

Adelina Maria
Program Director Leadership Summer School

LEADERS Romania
3, Popa Tatu, apt 8, 1st district Bucharest
Phone: 0722193066
adelina.maria@leaders.ro